Beauty Routines: Meikkipussin suosikit

Kriselda

 

Beauty Routines -postaussarjan ensimmäisessä osassa esittelin ihon hoitorutiinejani näin kesällä. Postauksen löydät tästä. Nyt jatkan meikkituotteilla, joihin olen luottanut jo useamman vuoden ajan sekä muutamilla uudemmilla lemppareilla.

 

Rakastan meikkaamista ja etenkin juhliin varaan enemmän aikaa ehostamiseen. En kuitenkaan ole mikään priimus meikkauksen suhteen, mutta onneksi apu löytyy läheltä. Nimittäin käännyn aina Sarahn puoleen, mikäli joku kauneuteen liittyvä asia mietityttää.

Minulla on sekaiho eli osittain rasvoittuva ja osaittain kuiva. T-aule on sellainen, joka kaipaa eniten laittamista. Meikkausrutiinini on lähes tulkoon joka päivä samanlainen, riippuen kuitenkin ihon kunnosta. Tällä hetkellä ihoni voi hyvin, joten tuotteiden määrä on aika minimaalinen.

 

 

Pohja: 

Hyvä pohja syntyy asianmukaisella kosteutusvoiteella ja primerilla, eli pohjustusaineella. Aloitan pesemällä kasvot putsarilla, jonka jälkeen kosteutan ihon ja annan voiteen vaikuttaa. Makiashin primer on ihanan raikas ja jättää iholle mattapinnan. T-alueella käytän vielä erikseen bareMineralsin Prime Time -voidetta, joka sisältää silikonia ja tekee ihosta tasaisemman.

Vannon mineraalimeikkien nimeen ja erityisesti bareMineralsin meikkipohjiin. Matte-meikkipohjalla saa peittävän lopputuloksen, joten käytän sitä ongelma-alueilla. Original-meikkipohjaa käytän muualle kasvoille ja sillä saa täydellisen kuulaan ihon. Lopputuloksesta tulee hyvin luonnollinen ja ihon väri tasoittuu.

 

 

Aurinkopuuteri:

Aurinkopuuteri kuuluu jokanaisen meikkipussiin ja sillä saa kalpeimpaankin hipiään eloa! Käytän MACin Mineralize Skinfinish -puuteria, joka on myös mineraalipohjainen. Kun pohjameikki on kiinnittynyt, aurinkopuuteri häivyttyy tasaisesti iholle. Contouring-hommat eivät kuulu sen kummemmin arkimeikkiini, mutta sitäkin harrastan silloin kun on aihetta. 

 

Peitevoide: 

En voisi elää ilman peitevoidetta. Kasvojeni iho on väriltään hyvin epätasainen, joten pandat laitetaan piiloon MACin Mineralize Concealerillä. Vaaleampaa sävyä nenänpäähän ja silmien alle, ja tummemmalla sävyllä saa piiloon ihon muut epäpuhtaudet. Käytän vaaleampaa sävyä usein myös valokynän tavoin paremman puutteessa!

 

Silmät:

Arkisin silmämeikki jää ripsariin. Omat ripseni ovat todella ohuet ja suorat. Lisäksi minulla on rasvoittuvat luomet, joten en voi käyttää muuta kuin vedenkestävää ripsiväriä. Olen kokeillut laidasta laitaan kymmeniä eri ripsareita ja suosikkini on MACin Haute & Naughty. Värin määrää voi säädellä erikoisen harjan ansiosta ja lopuksi (kyllä, lopuksi) taivutan ripset taivuttimella. Näitäkin olen kokeillut vaikka minkälaisia vekottimia, mutta Shiseidon taivutin on vaan paras omille aasialaisille ripsilleni. 

 

Kulmat:

Kulmakarvani ovat luonnostaan hyvin tuuheat ja tummat, joten lähinnä tasoitan ne kulmavärillä. Käytin pitkään kynää, mutta kokeiltuani Sarahn vinkkaamana sivellintä ja kakkua, niin paluuta ei ole. Oma settini on Ardellilta ja pidän siitä, että siveltimellä saa tarkasti jatkettua kulmaa ja se toimii myös hyvin häivyttämiseen. Toisessa päässä taas on harja, jolla saa kulmat ruotuun. Eyebrowz on fleek!

  Lopuksi viimeistelen meikin Makiashin Perfect Finish Loose Powderilla. Erityisesti nenä kiiltää pahasti, joten siihen saa töpötellä puuteria päivän mittaan. Tuote on myös mitä loistavin beikkaamiseen! Mattapuuterit jättävät mielestäni tukkoisen lopputuloksen, siispä kevyt puuteri onkin enemmän mieleeni. bareMineralsin Mineral Veil -puuteri ajaa saman asian ja kulkee pienen koonsa ansiosta myös pikkulaukussa juhliin!

 

 

Lue myös:
Beauty Routines: Sisäinen kauneus
Beauty Routines: Täydellinen ponnari

 

Kommentit

MIKSI ripsien taivutus vasta ripsivärin jälkeen? Oikaiseeko tuo ripsari ne, jos laittaa jälkeen? En ole tuota kokeillut, mutta yleensä waterproofit voi laittaa jälkeen...

Kriselda
Kriselda

Mulla suoristuu. Ne suoristuu muutenkin jo muutaman tunnin jälkeen... Mun hiuksissa on sama ongelma, kun kiharran ne. Se on vähän yhtä tyhjän kanssa. :( 

Adama Sofia (Ei varmistettu) http://mymento.net/

Ihanat kuvat! Tuli heti fiilis, että pitäis taas suunnata meikkiostoksille ;) Ostin eilen uutta luonnonkosmetiikkaa ( mineraali aurinkopuuterin ), voin sit kertoo millanen on ollut. Mineraalimeikit on myös mun suosikkeja!

Kriselda
Kriselda

Kiitos! BareMineralsin meikit on kans hyviä! Kantsii testaa :)

Kommentoi