Beauty Routines: Pidemmät ja tuuheammat hiukset

Kriselda

 

Tervetuloa taas Beauty Routines:n pariin! Olen kuukauden verran käyttänyt Nioxin-hiustenhoitosarjaa, joka lupaa tuuheammat ja pidemmät hiukset. Tuotesarjasta löytyy kuudelle eri hiustyypille oma setti, ja pääosin sitä suositellaan hiustenlähdöstä kärsiville ja oheneville hiuksille.

 

Olen syönyt valtavan määrän biotiinia elämäni aikana ja käyttänyt pidennyksiä, mutta vasta nyt, olen löytänyt ratkaisun pidemmille ja tuuheammille hiuksille. Ennen kuurin aloittamista kävin kampaajallani Stage11:ssa hiuspohjan hedelmähappokuorinnassa ja samalla Miisku teki minulle hiustyyppi-konsultaation, jotta saisin oikean hoitosetin ja parhaimman mahdollisen lopputuloksen. Elämäni yksi ällöttävimmistä kokemuksista, kun tutkimme hiuspohjaani mikrokameralla, ja mitäs kaikkea sieltä löytyikään: kuivia kohtia, rasvaisia kohtia, tulehtuneita hiustuppeja... Näkymä oli suoraan kauhuelokuvasta.

 

 

Nioxinin teho perustuu hiuspohjan hoitoon ja hyvinvointiin. Se puhdistaa hiukset ja hiuspohjan kemikaaleista ja hiustuotteista, johon etenkin me naiset syyllistymme lähes päivittäin. Sama kuin pitäisimme vahvoja meikkejä joka päivä ja pesisimme kasvot vain pari kertaa viikossa.

Hoitosarjaan kuuluu shampoo, hoitoaine (joka hierotaan hiuspohjaan) ja hiuksiin jätettävä hoitovaahto. Lisäksi olen käyttänyt Nioxinin tehohoitoa käsitellyille hiuksille ja vaihtanut tavallisen kuivashampoon kyseisen merkin omaan versioon. Kuivashampoo on uusi lempparini, sillä se raikastaa ja puhdistaa hiuspohjan, toisin kuin markkinoilla olevat muut kuivashampoot, jotka tukkivat hiuspohjan ja täten hiusten kasvun.

 

 

Nyt kun kuuri on loppumaisillaan, niin hiuksissa ja erityisesti hiuspohjassa on havaittavissa muutosta. Tukka on huomattavasti pöyheämpi (jopa ilman kuivashampoota) ja hiuspohja tuntuu raikkaalta koko ajan. Pituuksissa taas en ole huomannut mitään järisyttävää, sillä hiukseni kasvavat normaalistikin hyvää vauhtia. Sen sijaan (!) niillä on ollut tapana katkeilla, jolloin kasvu pysähtyy tiettyyn pisteeseen ja arvatkaa vaan – kyllä, hiukseni eivät ole katkeilleet Nioxinin myötä! Hiukset ovat selvästi vahvemmat, mitä vaalentaminen ei ainakaan edistä. Pitkät ja kauniit hiukset, täältä tullaan! 

 

 

Kampaamo: stage11
Pituusexpertti: Miisku
VÄRIexpertti: JONI

 

 

LUE MYÖS:
Beauty routines: uusia suosikkeja
Beauty routines: Pitkät ripset seerumilla

 

 

Instagram (@kriselda) / Facebook / Pinterest

 

Kommentit

MarikaJohannaP
Hey girl

Tuo kuivashampoo on ihan järjettömän hyvä! Täytyykin tutustua Nioxinin muihin tuotteisiin. Syön kanssa biotiinia ja MSM-jauhetta pitkien ja vahvojen hiusten toivossa, mutta vaalennettu luonnonkihara kuivuu latvoista. Olisi mahtavaa jos tuosta tuotesarjasta löytyisi apua :).

Kriselda
Kriselda

Se kuivashampoo ihan sairaan hyvä! Mulla ei noi lisäravinteet oo oikein ikinä toiminut, joka johtunee jostain ravintopuutoksista, kun ei kerta imeydy... Mulla oli vielä keväällä super hauraat hiukset, jotka katkeili kun niitä edes vähän taivutteli. Nyt ne on selvästi vahvemmat! :)

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Käytätkö vielä sitä urodan ripsiseerumia ja jos joo niin toimiiko se edelleen hyvin?

Kriselda
Kriselda

Heippa, oon tän kesän pitänyt taukoa, joka johtuu laiskuudesta (kuten tuosta meikittömästä kuvasta näkyy :D). Mutta nyt kun muistutit, niin vois kyllä aloittaa taas sen käytön! Se toimi viimeks niin hyvin, eikä siitä tullut mitään haittavaikutuksia. Tämä voi toki olla täysin yksilöllistä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Okei kiitos vastauksesta, mietin vaan kun näin sen kuvan sillon ja ne ripset oli törkeen pitkät että loppuko sen teho vai lopetitko muuten vaan :)

Kriselda
Kriselda

On ne edelleen pitkät, vaikka ripsen kasvukaari on noin 3-5 viikkoa. Eli jotain tehoa siitä on jäänyt :) 

Kommentoi