Beauty Routines: Täydellinen ponnari

Kriselda

 

 

Ponnari on meikäläisen go-to -"kampaus". Jokainen sen varmasti osaa tehdä, mutta omasta kokemuksesta sen tekemiseen voi mennä ikä ja terveys, etenkin jos hiuslaatu on hyvin ohut ja liukas. Kuljen suurimman osan elämästäni hiukset kiinni, koska ulkoinen olemus muuttuu heti a) skarpimmaksi b) pidemmäksi c) freesimmäksi d) nuorekkaammaksi. Instant facelift. Osasyynä on myös se, että hiukseni ovat super ohuet ja pyörteitä löytyy, joten ponnarilla mennään.

 

Paras ponnari syntyy oikeanlaisilla välineillä ja kun hiukset ovat semilikaiset hiuksissa on tarpeeksi rakennetta. Olen käyttänyt Wellan tuotteita vuosia ja merkiltä löytyy erilaisia sarjoja, joista erityisesti Sebastianin ja Eimin tuotteet ovat toimineet parhaiten hiustenlaitossa. SP -sarja on taas hiustenhoitoon parasta mitä löytyy, mutta siitä erillisessä postauksessa.

 

 

Täydellisen ponnarin saloihin kuuluu myös oikeanlainen harja: valitse se hiuslaatusi mukaan. Itselläni on eri tarkoitukseen (mm. kuivaamiseen, tupeeraukseen ja pelkkään harjaamiseen) omat. Lisäksi pompulalla on merkitystä. Invisibobblet eivät vahingoita hiuksia, eivätkä jätä painaumia hiuksiin. Etenkin, jos hiukset ovat usein kiinni (esim. urheillessa), hiukset katkeavat helposti tavallisista kumpparilenksuista. Invisiboblelta löytyy myös kolmea eri kokoa eri tarkoituksiin: nano, original ja power.

 

Rakennetta hiuksiin: Kuivashampoota tyveen, suolasuihketta pituuksiin ja Tangle Teezerillä tupeeraus.

 

Suihkuta kuivashampoota tyveen ja levitä sitä sormin hieroen päänahkaa. Sebastianin Drynamic ei jätä hiuksia harmaiksi!

Suihkuta suolasuihketta kauttaaltaan hiuksiin. Etenkin puhtaat ja liukkaat hiukset rakastavat suolaa.

Tupeeraa Tangle Teezerillä päälaelta. TT:llä saat kuohkeamman lopputuloksen ja luonnonharjalla taas saat silotettua hiusten pinnan. 

 

 

Viimeistelyyn: Hiuslakka, kiiltosuihke ja tyviväri.

 

Kiinnitä vauvahiukset hiuslakalla. Eimin Dynamic Fix antaa lisäaikaa korjauksille!

Suihkauta kiiltosuihketta latvoihin. Maltillisesti, sillä muuten hiukset näyttävät likaisilta.

Wow-tyviväri peittää tyvikasvun, mutta sillä saa myös feikattua paksuutta hiuksiin. Taaksepäin sliipattuihin hiuksiin syntyy "kaljuja" kohtia, jotka voi peittää tyvivärillä. Works like a charm! Toimii myös vauvahiuksiin ja pyörteisiin.

 

 

 

Kommentit

Sirpa.leena (Ei varmistettu)

Mikä väri sulla on tuosta tyviväristä? :) Mietin, että kannattaako siitä ottaa vähän tummempi väri kuin omat hiukset?

Kriselda
Kriselda

Kuulemma kannattaa ottaa mielummin tummempi sävy, jos väri ei vastaa ihan täysin omia hiuksia. Mulla on siitä Dark Brown ja omat hiukset on ehkä hitusen verran vaaleammat :)

Toimitus
Toimitus

Mahtivinkit, jaoimme myös Facebookissa!

Kriselda
Kriselda

Huippua, kiitos! 

virransäästötila (Ei varmistettu)

olet todella nätti neiti ja hieno on sinun ponnarikampauskin, mut en voi lakata ihmettelemästä tuota kemikaalien määrä jota ajat päänahkaan ja hiuksiisi.

Kriselda
Kriselda

Heippa! Kiitos ja kiitos huolenpidosta :) Harvemmin käytän näitä kaikkia aineita samaan aikaan! Niin hiukset kuin iho tarvitsevat lepopäiviä hiuslakoista, meikeistä yms. En missään nimessä kannusta ketään käyttämään näin paljon kemikaaleja päivittäin! Itse valitettavasti juoksen arkisin lähinnä hätänutturalla tai the Ring -lookilla, jotka ovat hyvin kaukana edustavasta ja nätistä.

Mutta näillä nikseillä se täydellinen ponnari kuitenkin onnistuu, mikäli hiuslaatu on sellainen, joka ei pysy mitenkään. En ole vielä törmännyt luonnonmukaisiin tuotteisiin, jotka olisivat yhtä tehokkaita!

Kommentoi