Blogger Second Hand Brunch

Kriselda

 

Tästä viikonlopusta tulee huikea ja ajattelin vinkata myös täällä blogin puolella sunnuntaista! Nimittäin Storyn terassi muuttuu second hand -kohtaamispaikaksi, kun pistetään blogikirppis + brunssi pystyyn! Olen pitkään ollut harmissani siitä, että Story on kiinni sunnuntaisin, mutta nyt kesällä ravintola palvelee ja mikäs sen parempi aloitus näille kesäsunnuntaille kuin kirppiksen muodossa! Storysta saa Helsingin parhaat pannukakut, joten jos ei muuten, niin niiden (ja skumpan) takia kannattaa ehdottomasti tulla paikalle!

Mukana myymässä mm. Didem, Marianna, Mia, Aino, Kira ja Julia. Lisäksi muotialan vaikuttajia, joiden vaatekaapin aarteita kannattaa tulla tsekkailemaan! Itse kävin juuri keväällä vaatekaappiani läpi ja möin aika paljon pois Relovessa, mutta sain kuin sainkin taas mukavan määrän myytävää kasaan. Käteistä kannattanee varata mukaan, jos meinaa tehdä löytöjä. Itselläni on myös MobilePay käytössä. Kuvissa pientä sneak peekiä myytävistä; (kesä)vaatteita, korkokenkiä, Niken ja Addun tennareita ja Lumin laukku.

 

 

Aurinkoa on tilattu brunssille, joten tervetuloa viettämään ihanaa Helsinki-päivää Storyyn! Paikalla on myös DJ, eli saadaan varmasti ihan huikeat sunnuntaibileet pystyyn!

 

Sunnuntai 12.6 / klo 12-16

Story / Vanha Kauppahalli

Eteläranta, 00130 Helsinki

 

 

// Bloggers Second Hand Brunch this Sunday at Restaurant Story's terrace at the old market hall!

 

 

Kommentoi