BLOWN AWAY

 

Dyson Supersonic-4-2.jpg

 

Blow dry -baarien eli föönausliikkeiden suosio alkaa olemaan myös täällä päin maailmaa kovassa kasvussa. Onni on, kun kotoa löytyy se oma ”föönausbaari”. Nimittäin joulu tuli tänä vuonna ajoissa, kun kylppäriimme muutti Dysonin Supersonic -superfööni! Hiustenkuivaajien Tesla.

 

Voisin kirjoittaa pitkät pätkät faktatietoa föönistä, mutta en halua kyllästyttää teitä insinööritermistöllä, josta en itsekään ymmärrä mitään. Mutta, koska olen mainoksen uhri, niin muutama tärkeä pointti kuitenkin jäi mieleen.

 

Kolme syytä rakastaa uutta luksusfööniä:

Se on hellävarainen. Dyson Supersonic lupaa etteivät hiukset vaurioidu kuumuudesta (Se nimittäin mittaa ilman lämpötilan 20 kertaa sekunnissa. Siis 20 kertaa yhdessä sekunnissa. Se on aika paljon.)

Laite on kevytLaite painaa vain 630g. Kuivaajan moottori on rakennettu kädensijaan (!), mikä tekee laitteesta kevyen. Ei enää kömpelöä föönaamista, vaan hiustenmuotoilu on entistiä helpompaa. Edellisten laitteiden kanssa en mitenkään ylettynyt takaraivoon, mutta nyt kotitekoinen blowout vihdoin onnistuu!

Supersonic on lähes äänetön. Kotioloissa föönin kova ääni nostaa verenpainetta, mutta tällä kuivailee ihan mielellään. Täysin äänetön se ei sentään (vielä) ole, mutta ihan hyvin kehtaa käyttää myös kerrostalossa kello 22 jälkeen.

 

Dyson Supersonic-1-2.jpg

Dyson Supersonic-3-2.jpg

Täydelliseen blowoutiin: Wellan föönausneste ja Tangle Teezerin uusi fööniharja.

 

Onhan Supersonic myös todella (todella) tehokas. Jopa kolme kertaa tehokkaampi kuin tavalliset hiustenkuivaajat. Lisäksi siinä on neljä eri lämpöasetusta:

Nopea kuivaus ja muotoilu 100 °C

Normaali kuivaus 80 °C

Hellävarainen kuivaus 60 °C

Jatkuva kylmä ilma 28 °C

 

Dyson Supersonic-2-2.jpg

 

Lopuksi tärkein: Laite on kaunis. En ole ikinä nähnyt hiustenkuivaajaa, jota ihan mielellään pitää esillä. Muotoilu on mielestäni hyvin onnistunut ja futuristinen. Ei siitä ole montaa vuotta, kun Dysonin ensimmäiset pölynimurit tulivat markkinoille, siitä asti he ovat olleet aikamoisia suunnannäyttäjiä. Paras tapa ennustaa tulevaisuus on luoda se ja Dysonilla tämä osataan.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *