Blueberry Muffin -tuorepuuro
Ihaninta ystävänpäivää rakkaat! Sen kunniaksi haluan jakaa teille toisen ihan super hyvän tuorepuuro-ohjeen (tässä edellinen). Vain mielikuvitus on rajana, mitä näihin tuorepuuroihin tulee!
Rakastan herkkuja ja voisin elää pelkästään niillä. Joskus on kuitenkin mietittävä myös ravintoarvoja ja onneksi on olemassa terveellisempiä vaihtoehtoja. Mustikkamuffinin makuinen tuorepuuro kuulostaa minun korvaani siis erittäin hyvältä.
Blueberry Muffin -tuorepuuro
2 dl kaurahiutaleita (G)
2,5 dl mantelimaitoa
1 dl mustikoita
2 rkl chiansiemeniä
kanelia
kardemummaa
vaniljajauhetta
hunajaa
Ohje: Sekoita kaikki ainekset keskenään joko blenderissä tai suoraan astiaan. Mausta kanelilla, kardemummalla, vaniljajauheella ja hunajalla oman maun mukaan. En tällä kertaa laittanut määriä, sillä itse heittelen aineksia aika usein vapaalla kädellä. Anna muffinipuuron tekeytyä yön yli jääkaapissa.
Toimii.
Lue myös:Parempaan aamuunPorkkanakakku-tuorepuuro