Buddha bowl!
Oheinen Buddha bowl on täydellinen ruoka loppukesään! Siinä on häivähdys kesää, mutta lämmin bataatti ja punalehtikaali tuovat jo vähän syksyistä fiilistä. Buddha bowlin voi rakentaa oikeastaan mistä vaan kasviksista ja henkilökohtaisesti rakastan syödä kaikkia värejä. Mitä enemmän värejä ruuassa, sitä parempi! Olen myös löytänyt uuden lempilisukkeen: paahdetut kikherneet! Toimii tässä mielettömän hyvin baataatin ja kookoskerman kanssa.
Buddha bowl
Punalehtikaalia
Kikherneitä
Bataatti
Kevätsipuli
Herneitä
Kookoskermaa
Soijaa + Hunajaa (suhde 1:1)
Kookosöljyä paistamiseen
Ohje: Paista kookosöljyssä pilkotut bataatit ja lisää parin minuutin päästä kikhernee (näillä onnistut). Kaada sekaan kookoskerma ja anna muhia kannen alla. Lämmitä toinen pannu ja paista pehmeäksi revitty punalehtikaali kookosöljyssä + soijassa + hunajassa. Pilko kevätsipuli ja kuori vielä herneet. Kasaa kaikki ainekset lautaselle ja nauti!
// Buddha bowls are super easy to prepare; just add a bunch of colorful veggies like sweetpotato, chickpeas, red kale, onions and peas!