Chia-kaurapuuro

Kriselda

 

 

Viikonloppu meni juhlien ystäväni Lotan polttareita, jotka olivat kaikkea muuta kuin perinteiset. Itse morsian on aina kulkenut omia polkuja ja halunnut kyseenalaistaa perinteisiä asetelmia, joten viikonloppu oli suunniteltu hänen näköiseksi. Polttareista lisää myöhemmin tällä viikolla, mutta mainittakoon että kyseessä oli kunnon wellness-viikonloppu!

Lauantaiaamuna nautittiin polttariseurueen kesken brunssia ja itse morsian joutui puurontekohommiin. Lotta teki mielettömän hyvää puuroa, että halusin välittömästi tulla jakamaan sen teidän kanssa. Resepti on äärettömän helppo ja yksinkertainen - enkä ymmärrä miksi en ole tätä itse aikasemmin keksinyt?! Ota siis tästä aamiasvinkki, ellet ole jo testannut!

  Chia-kaurapuuro

kaurahiutaleita

chiansiemeniä

hedelmiä

marjoja

raejuustoa

vettä

kookosöljyä

 

Ohje: ​Turvota chiat vedessä edellisenä yönä tai pari tuntia ennen puuron keittämistä (chian ja nesteen suhde 3 rkl : 2,5 dl). Keitä kaurahiutaleet pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää suunnilleen puolessa välissä chiageeli ja kookosöljy puuron sekaan. Anna valmiin puuron hetken aikaa vetäytyä ennen tarjoilua ja nauti hedelmien, marjojen sekä raejuuston kera!

 

Ihanaa alkanutta viikkoa!

 

 

Kommentoi