Cinnamon Bun-ana Pancakes
Rakastan kanelipullia, mutta mun rakkaussuhde niihin on monimutkainen. Vehnä ja sokeri ovat sellaisia, joita koitan parhaani mukaan vältellä ruokavaliossani. Mutta, goddammit, on ne pullat vaan niin hyviä. Mun heikkous.
Vähän terveellisempään herkutteluun on kuitenkin korvapuustin makuiset banaaniletut! Resepti syntyi sekä himosta että intohimosta kanelipulliin. Mietin pitkään lähestymistapaa ja kokeilin myös raakakanelipullia, mutta nämä basiclätyt kuitenkin veivät voiton!
Korvapuusti-banaaniletut
Lettutaikina:
2 banaania
2 kananmunia
kardemummaa
Täyte:
kanelia
hunajaa
Ohje:
Muussaa banaanit ja sekoita kaikki taikina-ainekset keskenään niin, että saat tasaisen seoksen. Helpoiten tämä onnistuu sauvasekoittimella tai blenderissä. Paista rasvatulla (lettu)pannulla pieniä lättyjä ja sekoita sillä välin täyteainekset keskenään. Kasaa letut esimerkiksi päällekkäin, levitä täytettä väliin ja tarjoile!