Comfy Must Haves

Kriselda

Takki H&M // Cashmere-neule  Lidl // Housut Bik Bok // Kengät Superga

 

Sunnuntain kunniaksi vähän iisimpää asuinspistä! Olen löytänyt syksyn uniformun, joka toimii mukavuus edellä. Bik Bokin vekkihousuja olen odottanut keväästä asti (!) ja olen nyt viimeiset pari päivää asunut näissä. Todennäköisesti tulen asumaan myös koko loppuvuoden. Myös harmaa cashemere-neule on uutta ja enpä olisi ikinä arvannut, että se on Lidlin mallistoa. Kyllä! Lidliin on tulossa huomenna (19.9) myyntiin Premium-mallistonsa cashmere-neuleita! Mallistosta löytyy sekä miehille että naisille ja mallit ovat kivan minimalistisia. Ettei käy niin kuin tässä keississä, niin nopeat syövät hitaat.

Syksyssä parasta on inspiroiva muoti, mutta myös se, että nyt saa vihdoin kääriytyä mukaviin ja lämpimiin asuihin. Niihin lempivaatteisiin. 

 

Kuvat: Julia Toivola

Kommentit

Marjukkka (Ei varmistettu)

Ihana lookki! Suositteletko ottamaan mieluummin hiukan pienemmän vai suuremman koon kyseisistä housuista? Itse pohdiskelen kahden eri koon välillä..

Kriselda
Kriselda

Hei! Apua, miten kommenttisi on mennyt ihan ohi. Pahoittelut! Suosittelen ottamaan pienemmän koon näistä! Ovat aika väljät :)

Kommentoi