DIY: Beyoncé hair

Kriselda

 

Halloween-lookini herätti aika paljon huomiota ja etenkin hiukset saivat paljon kehuja. Tulipa taas todistettua, mikä merkitys hiuksilla on koko olemukseen. Paljon tuli kyselyjä siitä, miten ja kuka laittoi, mutta totuus on, että itse laitoin ja siispä haluan nyt jakaa vinkit tähän Beyoncé-tukkaan! Kokemuksesta voin kertoa, että oli aika ylväs olo tässä tukassa.

Halusin ehdottomasti tähän lookiin hiustenpidennykset ja nimenomaan aidosta tukasta. Aito hius kestää hyvin pesuja, lämpöä ja muotoilua - ja näyttävät paremmilta kuin synteettiset hiuslisäkkeet. Halusin myös mahdollisimman paljon ja pitkää tukkaa, jotta kiharapilvi olisi mahdollisimman överi! Löysin Ribellalta täydellisen setin ja sain kuin sainkin kaksi pakettia klipsejä mahdutettua pieneen päähäni!

 

 

Uudet pidennykset on pestävä ennen käyttöä, jolloin hiusten pinnasta lähtee silikonimainen viimeistelytuote. Pidennysten kuivuessa hius alkoi kihartua, eli edellisellä omistajalla oli luonnonkiharat. Tästä tietenkin innostuin, koska oma hiuslaatuni on täysin päinvastainen - suora kuin mikä ja kihara vaatii alleen paljon rakennetta. 

Beyoncé-kiharoiden tekoon helpoin tapa on ehdottomasti foliopatukoilla; revi folio ja kääri niistä sormen paksuisia patukoita. 

 

 

1. Levitä hiuksiin (omiin ja/tai pidennyksiin) muotoiluvaahto. Paras tähän on Sebastianin Mousse Forte, jolla saa luotua vahvan ja ilmavan kiharan ilman pörröisyyttä.

2. Jaa hiukset osioihin. Ota hiussuortuva ja kierrä se foliopatukan ympäri. (Katso vielä tältä videolta ohje. Twirl & wrap.) Käännä folion päät, jotta kierretty hius pysyy patukan ympärillä ja toista menetelmä kaikkiin hiuksiin. Huomaa, että mitä pienempää hiussuortuvaa kierrät patukan ympärille, sitä pienempää kiharaa siitä syntyy.

3. Suihkauta lakkaa hiuspatukoihin. Itse käytin Sebastianin Shaper Zero Gravity -hiuslakkaa, joka on myös aika täydellinen kiharan tekoon. Monen vuoden kokemuksella voin lämpimästi suositella kyseistä lakkaa, sillä se antaa tarpeeksi joustavaa tukea, eikä jähmetä hiuksia.

4. Anna hiusten olla muutama tunti. Voit nopeuttaa prosessia lämmöllä, eli esimerkiksi föönaamalla tai käymällä kierrepatukat läpi suoristusraudalla. Vaikutusaika riippuu täysin hiuslaadustasi, mutta itse olin patukat päässä noin nelisen tuntia - ja huom. oma tukkani on tosiaan haastavimmasta päästä.

5. Avaa patukoiden päät ja poista folio varovasti hiuksista. Suihkuta vielä lakkaa ennen kuin avaat kiharat.

6. Avaa hiukset ensin niskasta kohti päälakea ja lisää klipsipidennykset kerrallaan, mikäli sinulla on sellaiset käytössä. Muista tupeerata tyvestä, jotta klipsit pysyvät tiukasti paikoillaan.

7. Tuuheuta kiharapilvi pörröttämällä kevyesti hiuksia ja viimeistele hiuslakalla.

 

 

 

 

Pidin monta vuotta taukoa hiustenpidennyksistä, mutta en voisi olla nyt tyytyväisempi näihin Ribellan klipsipidennyksiin! Niillä saa niin helposti muutettua ilmettä (ghettomuijasta Beyoncéksi) ja etenkin näin pikkujoulu-sesongin alla erilaiset juhlakampaukset saavat aivan uudenlaisen ilmeen! Innoistuinpa näistä niin, että jopa suosittu Täydellinen ponnarini on saanut aivan uudenlaisen touchin näiden pidennysten ansiosta! Siitä lisää myöhemmin.

 

 

Kommentoi