DIY: Cropped Flares

Kriselda

Emmanuelle Alt näyttää mallia. (Kuvat)

 

Tämän kevään hittilahje on ehdottomasti kropattu + levenevä. Tuttavallisemmin siis cropped flare. Ihastelin viime viikonloppuna ystäväni vajaamittaisia housuja ja hän paljasti leikanneensa lahkeet itse. Miten en aikaisemmin keksinyt tätä?! Näppäränä tyttönä otin keittiösakset esiin ja pienen askartelutuokion jälkeen sain uudet keväthousut! Kiitoksena ystävälleni vinkistä halusin tulla jakamaan tämän briljantin ja maailman helpoimman tee-se-itse -homman myös teille. Laitetaan hyvä kiertää!

 

Tarvitset:

  • Leveälahkeiset housut
  • Sakset

 

Housut Bik Bok

 

Tee näin:

  1. Pue housut jalkaan ja mittaa haluamasi kropattu pituus. 
  2. Leikkaa molemmista lahkeista ylimääräiset sentit pois ja VOILÀ! (Kannattanee kuitenkin riisua housut, ennen kuin rupeaa saksimishommiin.)

 Lahkeen reunat jätetään repaleisiksi, kuten Emmanuelle Altilla. Imartelevin kohta kropatulle housulle on nilkan kapein kohta, jolloin jalat näyttävät hoikemmilta!

 

 

Ensi viikolla luvassa housut in action. Mukavia askarteluhetkiä!

Kommentit

El

Tää vinkki lähtee kyllä itselle testiin! Tämmöisen lyhytjalkaisen on hirmu vaikee löytää farkkuja, saatikka sitten flareja kun ei pääse edes lahkeita kääntämään.. Toivottavasti mun leikkelyn jälkeen housut on vielä käyttökelpoiset :-D

Kriselda
Kriselda

No sepä se, meillä kaikilla on niin eri mittaiset jalat, että flareja on usein vaikea löytää! Tää onkin nerokkain housuratkaisu tähän kevääseen! Kerro sitten, miten kävi ;)

Kommentoi