Farkkumuijat

Kriselda

 

 

Hei ihanaiset! Pahoittelut parin päivän hiljaisuudesta. Tuntuu siltä, että blogin päivittämisestä on ikuisuus ja sitä se pari päivää onkin tässä virtuaalimaailmassa. Olin viikonloppuna flunssassa ja aivot ovat olleet semi homeessa siitä asti. Viime perjantain Blog Awardsit jäivät minulta välistä, mutta pääsin kuitenkin seuraamaan gaalaloistoa Snäpistä ja tuntui siltä, kuin olisin ollut juhlissa mukana! Ja vielä niin monilla etkoilla samaan aikaan. Hieno keksintö tuo snäppi. Ihan kreisi meininki ja onnittelut kaikille ehdolla olleille, erityisesti voittajille! 

Olin muutama viikko sitten KappAhlin DIY Denim Station -tapahtumassa, jossa tuunailimme farkkuja Outi Les Pyyn johdolla. Olen niin anti-farkkuihminen ja oma aikansa siinä menikin, kun löysin sopivat yksilöt. Ihmeen kaupalla sain ängettyä päälleni pillit stretch-farkut (!), jotka istuivat niin hyvin (!), etten halunnut tuhota niitä saman tien - etenkin kun DIY-taitoni ovat vähän ruosteessa, eikä minulta riitä kärsivällisyys näpertelyyn. Niinpä tein maailman helpoimman DIY:n, johon tarvitaan pelkästään ratkoja: avasin lahkeiden saumat ja pim sain muodikkaat farkut! Se on myös kätevä tapa saada farkkuihin lisäpituutta, jos lahkeet tahtovat jäädä ärsyttävän lyhyiksi. 

Patisse keräsi tämän mielettömän mimmilauman kasaan näihin kuvauksiin, jossa pääosassa ovat jokaisen omat tuunatut farkut. Voin vaan ihailla muiden mimmien DIY-taitoja! Ja muutenkin on ihan mieletöntä olla ihmisten ympäröimänä, joilla on hyvä energia ja positiivisuus, joka tarttuu. Tämä syksy on ollut yllättävän raskas, joten kaikki onnelliset hetket ja ilo ovat kotiin päin! 

 

Muiden farkkutuunaukset löydät tyttöjen omilta sivuilta/instasta: Patisse, Janita, Didem, Taru ja Ronja

 

 

Production: Patisse

Photos: ShootHayley

 

Kommentit

Taru | HOME AT LAST (Ei varmistettu) http://www.homeatlastblog.com/

Pus! Toivon sun syksyyn lisää mahtavia hetkiä; rapisevia lehtiä kenkien alla, pimeitä iltoja peiton alla kynttilänvalossa ja muita ihanan kliseisiä mutta just siksi ihan parhaita juttuja. :)

Kriselda
Kriselda

Ihana Taru, pus! <3

Kommentoi