FLAWLESS

Kriselda

 


Tänään on vuorossa vähän erilainen asupostaus, sillä eilinen Halloween meni tässä lookissa! Oli niin huikeat juhlat Storyssa ja voi vitsit, miten hienojen hahmojen kanssa sai viettää iltaa! Ihanaa, kun jengi oli panostanut kunnolla ja itsekin (kerrankin) lähdin mukaan asuleikkiin.

Sain inspiraation lookilleni Beyoncén esiintymisasusta tämän vuoden Super Bowlista. Pääsin taas todistamaan, että vaatteilla on hurjan suuri merkitys fiilikseen - nimittäin koko illan oli aika flawless olo! Asusta ei kuitenkaan tullut ihan samanlaista mitä aluksi suunnittelin, mutta onneksi hiukset pelastivat tämän lookin!

Olen aina ollut hyvin laiska hiusten suhteen, mutta tänä syksynä olen kiinnittänyt enemmän huomiota niiden merkitykseen. Oli sitten millainen asu tahansa, niin hiuksilla saa hyvin paljon aikaan! Hankin hiuslisäkkeet Ribellalta, enkä voisi olla tyytyväisempi näihin klipsipidennyksiin. Rakastuin niin paljon tähän Beyoncé-tukkaan, että aion muulloinkin kuin vain Halloweeninä rokkaa tämän hiuslookin!

 

Kommentit

hanna kovanen

Siis tää oli aivan mieletön ja tosi Beyonce! xx

Kriselda
Kriselda

Kiitos! Tää oli niin hauskaa! Harkitsen vakavasti larppaamista.

lottas (Ei varmistettu)

aivan SAIRAAN makee :D

Kriselda
Kriselda

Kiitos! Oli myös sairaan ahdistavaa olla ilman housuja, mut kerrankos sitä! :D

S - beauty of life (Ei varmistettu) http://www.beautyoflife.fi

Niin kaunis!

Kriselda
Kriselda

Voi kiitos <3 !

Kommentoi