Flowssa surffaaja

Kriselda

 

 

Ilmoittaudun internet-testien suurkuluttajaksi! Pahinta (parasta?) tässä on se, että olen aika kaikkiruokainen näiden suhteen; BuzzFeedin höpöhöpö-testeistä erilaisiin psykologisiin persoonallisuustesteihin. You name it, I’ve most likely done it. Ne ovat hyvää viihdettä ja eritoten persoonallisuuteen liittyvät testit ovat mieleeni.

Viimeisimpänä testasin suhtautumistani epäonnistumisiin ja mieleni joustavuutta (löydät testin tästä). Tuloksen mukaan olen flowssa surffaaja; heittäydyn rohkeasti tilanteisiin, enkä pelkää epäonnistumisia. Tunnistan kyllä itseni - mutta pakko myöntää, että vuosi sitten olisin aivan varmasti saanut eri tuloksen. Epäonnistumisiin kannattaakin suhtautua rakentavasti. On olemassa vain onnistumisia ja asioita, joista voi oppia. Vaatii rohkeutta tehdä asioita omien unelmien eteen ja on myös hyvä pitää mielessä, että kehitys tapahtuu negaatioiden kautta. Miksi muuten asioita pitäisi muuttaa, jos hommat sujuu ihan hyvin? 

Tällaiset nettitestit pohjautuvat sekä omakohtaiseen näkemykseen että kokemukseen. On myös mielenkiintoista antaa ystävien tai perheen vastata puolestasi, sillä heillä saattaa olla ihan erilainen näkemys sinusta. Vaikka testitulokset perustuvat hyvinkin subjektiiviseen näkökulmaan, niistä voi kuitenkin tehdä jonkinlaisia johtopäätöksiä omasta käyttäytymisestä ja ne kannattaa ehdottomasti hyödyntää, mikäli haluaa kehittää itseään!

 

 

P.S. Saa laittaa linkkejä hyvistä testeistä ;)

 

 

Kuvat: Liisa

 

Kommentit

sarasusanna
Sara Susanna's

Noi housuton ihanat ja muutenkin koko asu! Tykkään kovasti sun blogista, sun tekstejä ja kuvia kattellessa tulee aina positiivinen fiilis! Kiitos siitä <33

http://www.lily.fi/blogit/outta-my-heart

Kriselda
Kriselda

Voi että, ihana kuulla! KIITOS! Ja ihanaa vappu-viikonloppua sinne! :)

Kommentoi