Frantsila: Garden Trilogy

Kriselda

 

Syksyn myötä erilaiset öljyt ovat jälleen löytäneet tiensä meikäläisen luo. Blogiani pidempään seuranneet tietävät, että olen öljy- ja tuoksuhihhuli. En siis voinut jättää välistä tämän aamun Frantsilan pressitilaisuutta, jossa brändi lanseerasi uuden tuotelinjansa: Garden Trilogyn.

 

Frantsila on perheyritys, joka on yrttien luomuviljelyn edelläkävijä. Heillä on upean näköinen tila Kyröspohjan kylässä (40 km Tampereelta), joka on ollut perheen omistuksessa yli 300 vuotta. Perheyrityrityksen tavoitteena on edistää ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia luontaistuotteiden ja hyvinvointikoulutuksen avulla. Tuotteiden valmistuksessa hyödynnetään holistisia periaatteita ja kasvit kerätään, kun ne ovat tuoreimmillaan.

Kuvien ja kuulemani perusteella tilalle on päästävä käymään ja se on ollut jo hetken bucket listallani. Haluisko joku lähteä mun seuraksi sinne?

 

 

 

Uuteen Garden Trilogy perheeseen kuuluu kolme tuotetta (ihanan minimalistista): De-Sress TONIC -hoitovesi, Anti-Pollution -kasvoseerumi ja mieltä kohottava Aura-parfyymiöljy. Mikä pyhäkolminaisuus!

 

Uudet tuotteet ovat kauneustuotteita, joissa yhdistyy maku, kosketus ja tuoksu.

Hoitovesi, eli De-stress Tonicia suihkutetaan suun kautta ja eteeriset öljyt vaikuttavat sisäisesti.

Luomukamomilla, kaura ja sitruunamelissa rauhoittavat ja auttavat vähentämään hermoston kuormitusta. Ruusujuuriuute vahvistaa kehon kykyä suojautua fyysisiltä, kemiallisilta ja biologisia ärsykkeiltä. Ruusun eteerinen öljy sekä kuusen ja lumpeen kukkaterapia herättelevät aisteja ja keventävät mielialaa.

 

Anti-pollution -kasvoseerumi kosteuttaa ja suojelee ihoa saasteilta.

Ceylonin moringaöljy toimii kosteusvaippana ihon pinnalla ja ehkäisee ilman epäpuhtauksien ja haitallisten hiukkasten imeytymistä ihoon. Runsaasti antioksidantteja sisältävät mustikkauute ja ratamouute neutraloivat vapaiden radikaalien haittavaikutuksia. Eteeriset öljyt – kuten fenkoli, basilika, santelipuu ja ylang-ylang – rauhoittavat ihon tulehdustiloja ja kylmäpuristetut vadelma- ja jojobaöljy ravitsevat ihoa ja toimivat luonnollisena aurinkosuojan perustana.

 


 

Kolmas, eli Aura Perfume Oil kohottaa mieltä ja muistuttaa läsnäolon voimasta.

Vehreä, tasapainoa ja juurevuutta edustava pohjatuoksu rakentuu suomalaisen lännenmaariaheinästä, rohtostyraksin lehdistä, seetripuusta ja japaninsypressistä. Sydäntuoksuna on lempeä, mieltä kohottava ja sydäntä lämmittävä ruusu. Greipin ja limetin vivahteet latvauoksussa muistuttavat hetkessä elämisen raikkaudesta.

 

 

Jokainen kolmesta uutuustuotteesta kuljettaa kauneuden äärelle. Eri reittiä, mutta toisiaan tukien.

Tuoksuilla on valtava merkitys meidän mielentilaan ja mun jokasyksyiseen rituaaliin kuuluu paneutua uusiin eteerisiin öljyihin. Läsnäolo on itselleni valtavan iso haaste, joten Aura-parfyymiöljy lähti meikäläisen mukaan. Sipaisen sitä ranteilleni tästä lähtien aina, kun tarvitsen kirkkaampaa mielentilaa. Nyt jo aivan koukussa ja pienen kokonsa ansiosta se kulkee pienemmässäkin laukussa mukana.

 

 

 

Kiitos aamusta Frantsila, Sugar PR ja safkoista Sami Tallberg!

 

P.S. Frantsilan shop-in-shop löytyy osoitteesta: MarketPohjoisesplanadi 19, 00100 Helsinki. Samasta osoitteesta löydät myös Frantsilan Apothecary "scent labin", jossa voi sekoitella itselleen oman tuoksun. Lämmin suositus tälle.

 

 

Lue myös:
Energiaa aromaterapialla
Must-have: Aroma Diffuuseri
Nerolin tuoksuinen tyttö

 

Kommentit

La Dolce Musica (Ei varmistettu) http://www.nouw.com/ladolcemusica

Näitä haluaisin mielelläni kokeilla! :)
Yleensä vältän ostamaan kosmetiikkaa ympäristösyistä, joten jos löytyy sellaisia tuotteita jotka ovat sekä kotimaisia ja ympäristöystävällisiä niin olen ihan messissä! <3

Kriselda
Kriselda

Ihan loistavaa! Näissä kyllä yhdistyy just nuo molemmat <3 Ja tuoksuvat lisäksi aivan taivaalliselle!

Kommentoi