Girls don't cry

Kriselda

 

Siinä se on. Minun voimapaitani. Olen ollut harvinaisen alakuloinen tällä viikolla ja se taitaa olla monen tekijän summa. Jäätävä työstressi, kodin sisustus- ja siivousprojekti seisoo, eikä ole ollut aikaa liikkua. Poikaystäväkin on reissussa, ja vaikka pitäisi nauttia tästä omasta ajasta, niin ikävä yllätti. Mieli on ollut vähän sumea, eikä blogissakaan ei ole ollut mitään kovin syvällistä tällä viikolla. Eilen koitti vihdoin vapaapäivä, ja pääsin pitkästä aikaa sekä salille että joogaamaan. Myös päivittäinen after work, vaihtui detox-vihersmoothieen!

Vaikka minulla on aina ollut lempeä asenne elämää kohtaan, nyt rakastuneena minusta on tullut erityisen herkkä. Pienimmätkin asiat pistävät kyynelkanavat virtaamaan ja ymmärtäisin tämän täysin, jos itku olisi hormoniperäistä. Kyyneleet onneksi puhdistavat ja välillä tekee ihan hyvää näyttää myös inhimmillisiä piirteitä itsessään, vai mitä?

 

Collagepaita Eleven Paris // Shortsit vintage // Kengät Superga // Lasit Komono // Laukku Balenciaga

 

Fiilis on tänään paljon parempi ja viikonloppuna onkin luvassa kaikenlaista kivaa ohjelmaa! Pääsin myös eilen pitkästä aikaa koneen ääreen kirjoittamaan, mikä on itselleni kovin terapeuttista. Laiton vielä illalla kynttilöitä palamaan, kun pidin pienen koti-span ja luin kirjaa. Näinä aikoina kiireettömyys tuntuu luksukselta. Luen tällä hetkellä Emilia Vuorisalmen Sekaisin Lovesta -kirjaa, ja voin lämpimästi suosittella sitä kaikille. Emilia rationalisoi kaikki ne tunteet, mitä rakastuminen meissä aiheuttaa. Ja välillä on ihan ookoo itkeä ikävää. Onneksi myös Eleven Parisin kollari lohduttaa ja muistuttaa vahvana pysymisestä!

 

 

P.S. Komonon ja Eleven Parisin maahantuontiyritys Rogue Agency pitää ystävämyynnin tänä viikonloppuna! Itse ainakin digailen Eleven Parisin bändipaidoista ja kollareista, Komonon arskoista ja Happy Plugsin tuotteista (tässä postauksessa vilahtaa omat marmoriset kuoret). Mikäli liikut Helsingissä, niin kannattaa piipahtaa Larussa. Rogue Agency tuo maahan paljon muitakin brändejä!

 

 

// Say hello to my power shirt. I've been feeling a bit down this week due to stress and I've been crying more than usual. Usually I don't cry at all, so all these weird mood swings are new to me. Finally yesterday I had a whole lot of time to rewind and do my favorite things like yoga and write. I find writing very therapeutic, and since I found my zen mode, I had a little home spa in the evening and read a book. Easygoing evenings are very luxurious these days.

 

 

 

Kuvat: Janita Autio

 

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Mua vähän ärsyttää sellanen asenne ettei omaa poikaystävää saisi olla ikävä jos toinen on "vain" muutaman päivän poissa. Mitä väliä vaikka tulisi ikävä päivän tai tunninkin erossaolon jälkeen? Mun mielestä se ei millään tavalla tarkoita sitä että silloin ei pystyisi muka nauttimaan omasta seurasta tai olemaan yksin. Sitä voi tehdä vaikka oiskin iksu:-D Saa siis ikävöidä!<3

Kriselda
Kriselda

Kiitos! Oon kyllä kuullut "et saa multa yhtään sääliä" -kommentteja, vaikka fiilis on ollut ihan kamala. Niin se ihminen vaan kiintyy! Etenkin näin vastarakastuneena, tämä erossaolo on ollut yllättävän vaikeaa! :D Onneksi on myös ihania ystäviä ympärillä, jotka tsemppaa ja pitää seuraa. Ja todellakin, oma aika on kultaakin arvokkaampaa!

Toimitus
Toimitus

Vastarakastuneena on onneksi myös aika hyvä suojakerroin ihmisten kommenteille, kun kaikki omassa suhteessa tuntuu niin ihanalta. Nyt nautit vaan ja ikävöit ihan niin paljon kuin itsestä tuntuu! <3 Ihanaa viikonloppua!

Kriselda
Kriselda

Niinpä, onneksi! :D Kiitos samoin sinne!

Kommentoi