Great minds think otherwise

Kriselda

Neule H&M // Pusero Marimekko // Housut Carlings

 

En voisi olla kiitollisempi siitä, kuinka erilaisia ystäviä minulla on ympärilläni. Erilaisuus on rikkaus ja mielestäni on hienoa, että olemme joskus eri mieltä asioista! Nimittäin omaa ajatusmaailmaa on toisinaan hyvä haastaa. Kyky ajatella toisin kuin muut ja omien ajattelutapojen kehittäminen on arvokasta niin luovan kuin järkiajattelun kannalta.

Koemme kaiken hyvin subjektiivisesti ja jokaisen henkilökohtaiset mielipiteet perustuu pitkälti omiin kokemuksiin. Onneksi omaa näkökenttää voi laajentaa olemalla suvaitsevampi ja ymmärtäväisempi muita kohtaan. Myös toisten mielipiteiden kunnioitus osoittaa hyvää käytöstä.

Kehitys kuitenkin lähtee halusta rikastuttaa omaa maailmankatsomustaan ja vain haastamalla itseäsi, pystyt laajentamaan omia rajojasi. Meidän onkin kuljettava avoimin mielin ja ennakkoluulottomasti kohti uutta, sillä emme voi tietää mitä siellä on, ennen kuin saavumme perille.

 

 

Kuvat: Julia

 

Kommentit

Sane Väliheikki (Ei varmistettu) http://saneshawinsane.blogspot.fi

En voisi olla enempää samaa mieltä. Oppiminen tapahtuu paremmin eriävistä mielipiteistä, taustoista ja kokemuksista. Samanlaisten ajatusten kanssa ei jouduta pois omalta mukavuusalueelta. Hieno ja ytimekäs ajatus.

Kriselda
Kriselda

Kiitos. Se on just näin. Toki ystävien ja kanssaihmisten kanssa jotain yhteistä täytyy olla, että päästään siihen oppimispisteeseen. Mutta tosiaan, erilaisuus on rikkaus, eikä muiden mielipiteitä (aina) kannata ottaa henkilökohtaisesti :)

Elisa Lepistö

Just näin! Ja ne ajatukset, mitkä kaikkein mieluiten tuomitsisi ja kieltäisi on ehkä mielenkiintoisimpia tutkia vähän enemmän. <3 Ihania kuvia btw!

Kriselda
Kriselda

Kiitos! <3 Niinpä, hienosti sanottu. Asioihin on ihan kiva välillä saada uutta näkökulmaa ja omia asenteita kannattaa kehittää :)

Kommentoi