Greener Pastures

Kriselda

Takki Monki // Pusero COS // Kengät Primeboots // Laukku Gina Tricot

 

 

Minulla on selkeä ihastus tällä hetkellä vihreää kohtaan. Ensin oli tämä ja tällä viikolla on testissä klassisempi, tummempi sävy. Väri toimii erinomaisesti mustan kanssa ja etenkin syksyn juhlia silmällä pitäen kaikki vihreät asusteet ovat herättäneet huomioni. Ehkä se on tämä uusi tukan väri, mikä on saanut minut hulluttelemaan.

Toinen ihastuksen kohde ovat verkkosukkahousut. Vanha kunnon fishnet stockings. Olen aikaisemmin käyttänyt näitä vain stailauksissa ja naamiaisasuissa, mutta nyt olen juurruttanut ne osaksi vaatekaappiani. Kaikki housut ahdistavat tällä hetkellä (paitsi nämä ja joogahousut), joten verkkosukkikset tuovat hyvää vaihtelua arkeen. Tyylikkäästi yhdisteltynä, ne ovat ihan työkelpoiset ja kaukana naamiaisasuista.

 

P.S. Naamiaisasuista puheen ollen, joko teillä on Halloween-asut mietittynä??

 

Kuvat: Julia Toivola 

 

// I'm so in love with green this fall. Last week I did a whole green outfit (you can see it here) and this week I'm into some deeper, more classic greens. It looks great combined with black and especially all green accessories have my attention for the upcoming festive season!

 

 

Kommentit

M.
Avec Mari

Upeita kuvia! xx

Kriselda
Kriselda

Kiitos Mari! Julia osaa ;)

Sonvas (Ei varmistettu) http://sonvas.blogspot.fi

Tosi ihana asu! Täälläkin ollaan ihastuttu tummanvihreään :) Kirjottelin myös blogiini viime keväänä verkkosukkisten paluusta ja todellakin soveltuu myös ihan normaaleihin asuihin oikein yhdisteltynä, kuten sanoit! Tämä asu on hyvä esimerkki siitä :*

http://sonvas.blogspot.fi

Kriselda
Kriselda

Kiitos! Tumman vihreä näyttää erityisen hyvältä tänä syksynä! Taitaa olla Gucci-hypen ansiosta ;) Ja verkkosukkikset ovat tällä hetkellä mukavimmat, mitä tiedän! Kamalaa ja ihanaa samalla :D

Silja Sofia (Ei varmistettu) http://siljasofias.blogspot.com

Tuo vihreä väri näyttää kyllä huippuhyvältä! Tyylikäs asu ja ihana laukku :)

Kriselda
Kriselda

Voi että, nyt vasta huomasin tämän kommenttisi! Kiitos ihan superisti! :)

Kommentoi