Happy New Syksy!

Kriselda

 

Yksi tämän syksyn parhaista uutuuksista on Afterwork –podcast, joka ilmestyy kerran viikossa Wecastillä! Omaan makuuni suomenkielisiä podcasteja on liian harvassa, joten odotin tätä kultakimpaletta kuin kuuta nousevaa. Äänessä ovat ihanat Pupulandian Jenni, PR-ammattilaiset Petra ja Rina.


Afterworkin aiheet koskettavat läheltä ja sarjan toisessa jaksossa tytöt keskustelevat siitä, miten syksy on monille enemmän uuden alku, kuin uusi vuosi. On totta, että syksyllä aina jotenkin syntyy uudelleen. Tai ainakin pyrkimykset siihen on kovat. Syksyisin on mielestäni myös paremmat mahdollisuudet onnistua omissa tavoitteissaan, kuin alkuvuodesta.

 


 

Oma happy new syksy –lupaukseni on ottaa iisimmin silloin, kun oma raja alkaa tulla vastaan. Friikkuna sitä painaa aina montaa eri duunia samaan aikaan ja lisäksi korkeakouluopinnot ovat myös priolistalla. Tälläkin hetkellä kaikki syksyn viikonloput ovat pyhitetty töille ja erinäisille dediksille, joten tavoitteena olisi maksimoida kaikki mahdollinen lepoaika. Kärsin viime talvena semi vakavista uniongelmista ja oireet ovat taas alkaneet nousta pintaan. Terveys ja mielenterveys edellä!


On mulla ihan mukaviakin uutisia, nimittäin Afterwork–podcastin lisäksi internet saa lisää kivoja juttuja tänä syksynä! Minun ja toisen Petran yhteinen prokkis, eli yes girl –sivuston julkaisupäivä on nyt päätetty.

SAVE THE DATE: 10.10.2017!

Silloin mennään online ja alkuun toivomme paljon palautetta, jotta saadaan sivusto ja kaikki muu toimimaan mahdollisimman sujuvasti!

 

P.S. Mitkä ovat sinun happy new syksy -lupaukset?

 

 

Kuvat: Tuija Pehkonen
Takki: Gina Tricot
Neule ja aluspaita: Dots
Housut: H&M

 

Kommentoi