Hius-contouringia & beauty box giveaway

Kriselda

 

Olen ollut iät ja ajat Wella-tyttö ja kävin viikko sitten laittamassa hiukset kesäkuntoon heidän studiollaan, Kampin Sähkötalolla. Ensin sain konsultaation contouring-värjäykseen, jossa hiukset sävytetään kasvojen muodon, silmien ja ihon sävyn mukaan.

Olin aluksi skeptinen tästä, mutta lopputulos on miljoona kertaa parempi kuin osasin odottaa! Tiesittekö, että ihanteellisin väriyhtälö toimii näin:

lämmin ihon sävy + lämmin silmien väri + viileä hiusten väri

viileä ihon sävy + viileä silmien väri + lämmin hiusten väri

 

Mikä tavallaan on ollut alitajunnassa koko ajan tiedossa, sillä väriyhtälö toimii samalla tavalla vaatteissa. Itselläni on lämpimän sävyiset silmät ja iho, joten paras väri sekä vaatteissa että hiuksissa taittaa kylmään.

 

 

Värjäys toteutettiin siis contouring-tekniikalla, jossa otetaan huomioon kasvojen muodot: korostetaan/ei-korosteta tiettyjä osa-alueita. Luodaan illuusio viehättävimmistä kasvoista.

Halusin fokuksen pois korkeahkosta otsastani, niinpä tyvi jäi tummaksi ja latvat saivat entistä vaaleamman värin. Näin kasvojen mittasuhteet tasaantuivat. 

Lopuksi elämästä kärsineet hiukseni korjattiin intesiivisellä Fusion-hoidolla. Olen käyttänyt viimeiset pari kuukautta Fusion-sarjan tuotteita kotona, joten ammattilaisen käsittely oli kirsikkana kakun päällä. Tuotesarja sisältää silkkiaminohappoja, jotka korjaavat hiukset entistä kiiltävimmiksi ja elastisiksi.

 

Instagramissani on kilpailu, jossa voit voittaa itsellesi tämän super ihanan ruusukultaisen kauneuspaketin! Se sisältää Wellan Fusion-linjan shampoon, hoitoaineen ja hiusnaamion, lisäksi Tweezermanin pinsetit ja ripsentaivuttimen, sekä Beauty by Ellos –luomivärisetin (beauty boxin arvo 140€). Saatan vielä keksiä jotain bonariylläreitä tähän settiin, joten kannattaa osallistua! Minut löytää instasta nimimerkillä @kriselda. Osallistumisaikaa on 25.06.2017 asti! :)

 

P.S. Oletko kokeillut hius-contouringia? Millaisia mietteitä tämäntyyppisestä värjäystekniikasta? 

 

Lue myös:
Beauty Routines: Uusia suosikkeja
Vaalennettujen hiusten hoitovinkit

 

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

Kommentit

Kirsikka W.

Olen jo pitkään halunnut päästä testaamaan tätä tekniikkaa, mutta kukkaron nyörit eivät ole antaneet periksi. Joskus hamassa tulevaisuudessa sitten. Sulla ainakin onnistui tosi hyvin, joten kiinnostus senkun kasvoi :)

Kriselda
Kriselda

Siis suosittelen! Mullakin menee tän vaalean tukan kanssa pitkä penni, mutta itseensä on hyvä sijoittaa ;) Aina voi myös pyytää aloittelevaa kampaajaa tai opiskelijaa tekemään pikkasen edullisemmin (jos uskaltaa) tai sitten mennä hiusmalliksi, esim. Wellalle! :) 

weetta (Ei varmistettu)

ää kuinka mielenkiintoista! En oikein tosin tiedä sopisko toi mulle :--D Tai ainakin oon skeptinen haha. Silmät on kylmän siniset, ihokin taitaa olla vähän kylmän sävyinen ainakin talvisin, mutta toisaalta sitten taas lämmin varsinkin kesällä rusketuksen kanssa. Nyt mulla on ihan super kylmä platinablondi tukka (oma väri on viileä blondi/maantienharmaa myös) enkä osaisi kuvitellakkaan itselle lämpimän sävyistä tukkaa! Uskon että tää toimii ainakin periaatteessa, jos henkilö on ihan selkeesti kylmä tai lämmin kategoriaa, mutta omalle kohdalle en kyllä usko :---D

Kriselda
Kriselda

Mäkin olin todella skeptinen! Tuo sun tämänhetkinen värikombo kuulostaa kyllä hyvältä - lämmin ihon sävy korostaa silmiä ja hiuksia.  

Mutta kannattaa mennä esim. sitten syksymmällä konsultaatioon, kun ihon sävy muuttuu ;) 

Kommentoi