Hyvä kiertää

Kriselda

 

On totta, että olet keskiverto siitä millaisia ihmisiä sinulla on ympärilläsi. Mikäli ympärilläsi on positiivisia ja kannustavia ihmisiä, olet todennäköisesti myös itsekin sellainen. Positiivisuus ruokkii positiivisuutta ja hyvän mielen ylläpitäminen sujuu luontevasti. Ja kun on hyvä verkosto ympärillä, elämä tuntuu helvetin mukavalta - olipa tilanne sitten mikä tahansa.

 

Olen tällä viikolla kovasti pohtinut sitä, kuinka paljon minulle merkitseekään ympärilläni olevat ihmiset. Koen olevani etuoikeutettu siitä, että minulla on hyviä ystäviä, joista on tullut perhettäni. Olen myös onnekas, kun saan tehdä töitä aivan mielettömien tyyppien kanssa. Töissä tulee kuitenkin vietettyä aika paljon aikaa, joten on hirmu tärkeää, että oma työyhteisö on sellainen jossa viihtyy.

 

 

Ystävällisyys ja toisten ihmisten huomioonottaminen ei maksa mitään. Eli jos joku ihminen merkkaa sinulle, osoita se hänelle. Pienetkin sanat voivat tuntua suurilta. Tärkeintä kuitenkin on se, että ne ovat aitoja huomionosoituksia. What you give is what you get.

 

Ihanaa loppuvikkoa! Laitetaan hyvä kiertää <3

xK

 Kuvat: Nadi Hammouda

 

Kommentoi