Jännittää

Kriselda

 

 

Olen viimeksi lähtenyt ulkomaille lomalle aikalailla tasan kaksi vuotta sitten. Silloin pakkasin rinkkaani vain sellaisia tavaroita, joita jaksaisin kantaa talven yli mukanani. Pian ländään Losiin, jonne taas pakkasin aivan varmasti liikaa kamaa mukaan kahdeksi viikoksi. Se ei välttämättä ole paikka, johon lähtisin lomalle, koska pyrin aina matkustamaan uusiin paikkoihin. Losissa kuitenkin asuu suurin osa sukulaisistani, joten siellä on aina välillä kiva käydä. 

Minusta kuitenkin tuntuu, että tämä reissu tulee olemaan hyvin erilainen kuin aikaisemmat Losin matkat. Poikaystäväni on jo perillä, joten on myös kiva nähdä kaupunkia hänen ja kavereidensa näkökulmasta. Muuten loman päätarkoituksena on juhlia serkkuni naimisiinmenoa. Vuoden viimeiset häät ja vielä Kalifornian auringon alla - on tämä vuosi ollut aikamoista rakkaudenjuhlaa.

 

Tämä marraskuu on täynnä muitakin merkkipäiviä, nimittäin TÄNÄÄN tulee vuosi täyteen täällä Lilyssä (Jee onnea blogini!). Lisäksi tässä kuussa vietän vuosipäivää sekä työpaikassani että poikaystävän kanssa. Hassua, miten usein elämässä asiat loksahtelevat paikoilleen dominoefektin tavoin. Sitten taas kun asiat alkavat mennä päin helvettiä, niin sitten rysähtää ja kunnolla. Tämä vuosi on ollut opettelemista kaikkeen uuteen ja pakko myöntää, että se on ollut osittain melko kuormittavaa, en ole itsekään pysynyt ihan 100% perässä. Odotan kovasti, mitä tuleva vuosi tuo tullessaan, kun hommat alkaa pikku hiljaa selkenee, mutta nyt aion ottaa kaiken irti tästä reissusta ja latailla akkuja tulevaa varten.

 

Ihanaa keskiviikkoa!

 

 

Collegepaita: Comme des Garcons
Housut: Nelly.com
Kengät: adidas
Matkalaukku: Samsonite

Kommentit

M.
Avec Mari

Ihanaa ja rentouttavaa lomaa!!

Kriselda
Kriselda

Kiitos Mari <3 

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihanaa lomaa ja kaikkia vuosipäiviä! :D <3

Kriselda
Kriselda

Haha, kiitos Saranda! <3 

Toimitus
Toimitus

Onnea vuoden vanhalle blogille! Ihanaa, että oot täällä ja teet timanttista sisältöä <3 Ja kivaa matkaa, Kalifornian aurinko ei kuulosta yhtään huonolta idealta just nyt :)

Ps. Uuh, mitkä upeet housut! T. Mia, joka juuri nyt fiilistelee 2000-luvun alun muotia ja etenkin velouria (tai noin on ehkä samettia?) :)

Kriselda
Kriselda

Kiitos Mia ja toimitus <3 ! Lilyssä on hyvä olla :) 

Ps. Housut ovat samettia! Aivan ihanat. Vähän muistuttavat Juicy Coutureita :D #neverforget :D

Kommentoi