Kehu päivässä

Kriselda

Takki Gant // Pusero COS // Housut Tommy Hilfiger // Kengät Superga // Kehykset Bruuns Bazar

 

Minusta on kuoriutunut pieni feministi tässä kevään aikana ja olen erityisesti kiinnittänyt huomiota naisten välisiin suhteisiin. Olen todella onnekas siitä, että minulla on super ihania naisia ympärilläni. Joka ikinen heistä osaa olla aidosti onnellinen muiden puolesta, kehua muita ja osoittaa tukensa. Ihan tosi. Näin ei ole aina ollut, mutta pikku hiljaa ihmisten asenteet ovat muuttumassa. Nimittäin törmään yhä enemmän kirjoituksiin ystävällisyydestä ja muiden kehumisesta, mikä on toki ollut hyvin piristävää.

 

Muiden kehuminen on aina win-win tilanne ja jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin parempi olla hiljaa. Tai sitten voi yrittää antaa rakentavaa palautetta, mutta kehun antaminen ei ole koskaan ollut itseltä pois. Päin vastoin.

Toisaalta kehuja kannattaa osoittaa vain silloin, kun oikeasti tarkoittaa sitä. Nimittäin teennäisyys paistaa läpi ja saatat lopulta vain antaa vääränlaisen kuvan itsestäsi. Myös kehujen vastaanottaminen on hirmu tärkeää ja se että osaa sanoa "kiitos". Energiat puhuvat puolestaan sekä se, millaisen muistijäljen jätät muihin ihmisiin. Kehutaan siis toisiamme (vähintään) kerran päivässä ja naisina meidän on puhallettava yhteen hiileen.

 

 

Kuvat: Sarah

 

 

 

Kommentoi