Kevättä rinnassa!

Kriselda

 

 

En varmaankaan ole ainoa, joka on innoissaan näistä aurinkoisista päivistä. Tuntuu ihan keväältä, vaikka on hemmetin kylmä. Otan kyllä mieluummin pakkasen ja auringon, kuin harmauden.

 

Jokavuotinen varma kevään merkki on se, kun päälle valikoituu kirkkaampaa väriä. Tulevan vuodenajan kunniaksi vaatekaappiini muutti ihana vadelmainen mohairneule Dotsista. Pidän Second Femalen minimalistisesta linjasta ja laadukkaista matskuista. Niitä on helppo yhdistellä ja toimii tilanteessa kuin tilanteessa.

Lisäksi - vähän hävettää myöntää, mutta en ole oikein osannut käyttää muita housuja kuin näitä Danten nahkahousuja viimeiset kuukaudet. Olin aluksi skeptinen, mutta olen asunut niissä ensikokeilusta a s t i. Jännä nähdä, että löytäisin näiden tilalle yhtään niin hyviä tai mukavia housuja!

 

 

Toinen rakkaudenkohde ovat kuvissa vilahtavat Nellyn sukkanilkkurit. Tätä klassikkokenkää löytyy tällä hetkellä knittinä sekä vaalean beigenä että punaisena. Vähän joutuu odottelemaan vielä kelejä vaaleille kengille, mutta vähän houkuttaisi myös nuo punaiset. Stailasin ne Nellin tanssijoille Emma Gaalaan ja kengät näytti super hyviltä.

Mitä mieltä olette tästä vadelma-lakritsi-asusta? Onko teillä jotain selkeitä kevään lempparijuttuja? 

 

Kuvat: JUlia Toivola
Takki: & Other Stories
Neule: Second Female / Dots
Housut: Dante 6 / Dots
Pipo: H&M
Laukku: Kenzo
KENGÄT: NELLY.COM
 
Lue myös:
Uusi aamurutiini
#Uraoivallus: Tunne itsesi

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

 

 

Kommentit

MarikaJohannaP
Hey girl

Sulla on kyllä aina niin ihania asukokonaisuuksia, tämäkin on ihan 10+! Huomaan vaaleansävyisten neuleiden hiipivän vaatekaappiin, kevättä kohti mentäessä alkaa kaivata jotain kevyempää ja pehmeää :).

Kriselda
Kriselda

Voi kiiiitos! Oon ihan samaa mieltä, vaaleammat ja kevyemmät jutut alkaa kiinnostaa. Nyt himottaa myös valkoinen turtleneck! 

nakedtruth
naked truth

Samaa mieltä - pakkanen ja aurinko voittaa harmauden 100-0! Ihanan keväinen asu :)

Kriselda
Kriselda

Jeee Ani, ihana kuulla susta myös välillä! :) Kiitos ja halleluja auringolle!

Kommentoi