Kirjasuositus: Nuoren naisen opas

Kriselda

 

 

Oletteko jo lukeneet Alexan kirjan? Itse luin sen sama iltana, kun sain sen käsiini! Kirja on mielenkiintoinen ja helppolukuinen - hyvä elämäntaito opas nuorille naisille, jotka ovat kiinnostuneet tyylistä ja hyvästä elämästä. Kirja käsittää eri aiheauleita mm. muodista sisustukseen sekä oman tien löytämiseen. Vaikka kirjan nimi onkin Nuoren naisen opas, niin mielestäni se sopii ihan iästä riippumatta kaikille, joita kiinnostaa oman elämänsä kehittäminen tyylikkämpään suuntaan.

Alexan tyylin tuntien, kirjalta ei voi muuta odotta kuin super kaunista ulkoasua, unohtamatta tietenkään esteettisiä kuvia! Tyylin lisäksi Alexa kirjoittaa myös hyvästä arjesta, sekä rakkaudesta. Hän ei kauheasti kerro blogin puolella parisuhteestaan, mutta kirja paljastaa pitkän suhteen salat! 

Alexa on myös hyvin kunnianhimoinen, joka on nuoreksi naiseksi saavuttanut hienoja asioita urallaan. Hän kirjoittaa kirjassa myös oman tien löytämisestä, sekä konkreettisia vinkkejä liittyen yrittäjyyteen. Tämä aihe-alue kiinnosti itseäni eniten, sillä Alexan uraa on ollut mielenkiintoista seurata viimeiset vuodet, ja ei voi muuta kuin kunnioittaa Alexan taivalta niin Zarrossa kuin bloggaajana. 

 

 

Onnea vielä esikoiskirjasta, Alexa! Ihan huikeeta ja mielenkiinnolla jään odottamaan, mitä hän keksii seuraavaksi!

  

Kommentit

Alexa D (Ei varmistettu) http://www.alexadagmar.com

Kiitos muru ihanasta postauksesta! xx

Kriselda
Kriselda

Kiitos sulle ihanasta kirjasta! <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Tää on pakko saada käsiini, olen kuullut kirjasta pelkkää hyvää! :)

Kriselda
Kriselda

Suosittelen! Ihanan kevyttä lukemista, kuitenkin elämän tärkeistä aihealueista. Ja paljon ihania silmiä hiveleviä kuvia!

Kommentoi