Koiraterapiaa

 

Koiraterapiaa-3.jpgmokkilife-1-10.jpgKoiraterapiaa-1-13.jpg

Koiraterapiaa-1.jpg

Koiraterapiaa-1-5.jpgKoiraterapiaa-2.jpg

Koiraterapiaa-1-11.jpg

Koiraterapiaa-1-2.jpg

Koiraterapiaa-1-4.jpg

Koiraterapiaa-1-14.jpg

 

Ei ole epäilystäkään, että eläimillä on valtava vaikutus hyvinvointiimme. Itse ainakin rauhoitun, kun saan koiria ympärilleni. Enkä tiedä mitään terapeuttisempaa, kuin koirien rapsuttelu ja silittely. Vaikka tällä hetkellä oma elämäntilanne ei anna periksi omalle turrelle, niin onneksi lähipiiristä löytyy monta koiranomistajaa, joilta saa karvakasoja hoitoon, kun koirakaipuu iskee!

Viime päivinä snäpissäni (@kriseldaerika) on näkynyt ennätysmäärä koiria, ja muutenkin kesällä olen saanut enemmän koiraterapiaa. Oma koirani kuoli pari vuotta sitten ja ex-poikaystävä otti toisen mukaan maailman toiselle puolelle. Välillä tulee valtava koirakuume, mutta olisi todella itsekästä ottaa lemmikki, kun oma työ on epäsäännöllistä ja elämä muutenkin jatkuvaa aikatauluttamista. Näinä harvoina koiratäti-hetkinä muistuu taas, miten näiden karvakasojen onnellisuus on tarttuvaa! Ja on ihanaa seurata, kun pienemmistäkin asioista iloitaan ja ollaan kiitollisia. Eläimiltä voimmekin oppia paljon ja haluan, että omat lapseni kasvavat eläinrakkaiksi ja oppivat arvostamaan eläimiä.

 

 

P.S. Kiitos kaikille, jotka seurasitte Lilyn & Trendin Snapchatiä viime perjantaina! Oli meikäläisen My Day ja sain huuurjasti positiivista palautetta. Kiitos!

 

// Dogs are life.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *