KOLME YÖTÄ JOULUUN

Kriselda

 

 

En voi uskoa itseäni, mutta olen tänä vuonna hankkinut kaikki joululahjat ajoissa. Tarkoittaen, että aattona ei enää tarvitse ravata kaupoissa. Kuten ehkä aikasempina vuosina. Joka vuosi suunnittelen, kuinka leivon tai teen jotain super hienoa läheisilleni vain todetakseni, ettei niistä DIY-jutuista tullut taaskaan mitään. 

Olen todella hyvä jättämään asioita viime tippaan, joten pari ässää löytyy hihasta tähänkin ongelmaan! Eli jos sinulla on vielä lahjoja hankkimatta (tai koristepiparit paloivat uuniin), niin tässä viime hetken "gift guide" top 3.

 

 

1. Ravintolaillallinen. Tämä on helppo, sillä kukapa ei rakastaisi ruokaa tai haluaisi istua katettuun pöytään? Kirjoita korttiin, että viet lahjansaajan ulos syömään hänen valitsemana ajankohtana. Uskottavuutta lisää, mikäli olet valmiiksi päättänyt ravintolan ja plussaa siitä, että saatte yhteistä aikaa!

Pro-tip: Päivä kannattaa lyödä lukkoon mahdollisimman pian, muuten homma saattaa jäädä. 

 

2. Matka. Menee samaan kategoriaan 1-kohdan kanssa, mutta budjetti vaatii vähän enemmän venymistä. Voitte joko päättää, että käytätte lahjarahat yhteiseen matkaan tai voit piffata kaverin esim. minilomalle Tallinnaan! Tästäkin tulee plussaa yhteisestä vietetystä ajasta.

Pro-tip: Varatkaa loma keväälle/kesälle, niin on jotain kivaa, mitä odottaa talven yli. Nimimerkillä, toukokuussa Nykiin poikaystävän kanssa!

 

 

3. Lahjakortti. Vaikka monien mielestä lahjakortit ovat tylsiä ja persoonattomia, niin omasta kokemuksesta sehän näyttäytyy nimenomaan siinä, mistä lahjakortti on hankittu. 

Monilla meistä on kova tarve ihan tavallisille jutuille ja aina ei ehkä viitsi laittaa niihin omaa rahaa kiinni, varsinkin jos koko palkkapussi menee perustarpeisiin. Lahjakorttien hienous piileekin siinä, että sitten on ikään kuin varaa ostaa tai tehdä sellaisia juttuja, mitä ei normaalisti tekisi - ja niihin voi kaiken lisäksi lisätä myös omaa rahaa, mikäli on jo pitkään miettinyt haluavansa jonkun vähän kalliimman jutun!

Pro-tip: Mieti mitä lahjakortin saaja mahdollisesti voisi tarvita ja mihin hän käyttäisi rahansa, jos hänellä olisi ylimääräistä. Tosiasia on, ettei tässä iässä (tai oikeastaan missään iässä) enää kaipaa mitään ylimääräistä krääsää.

 

 

 

Ihanaa joulunodotusta rakkaat tontut! Muistakaa rakastaa ja myös osoittaa sitä. WORLD PEACE!

 

 

Lue myös: 
10 x shoppailuvinkkejä
Taas myöhässä

 

Kommentoi