Kyllä täällä tarkenee

Kriselda

 

 

Hei hei kylmyys ja hello lämpö! Vaikka täällä etelä-Suomessa ei vielä tarvitse värjötellä superpakkasissa, niin ylisuuren untuvatakin sisällä voin vielä hetken kuvitella olevani Kalifornian lämmössä. Varsinkin, jos kääntää kasvot kohti spottivaloja ja laittaa silmät kiinni. Tein niin tänään kaupassa. True story. Onnea ovat tällaiset pienet hölmöt hetket.

 

Uudessa talvitakissa on jotain hyvin Raf Simons -henkistä ja on aikamoinen haastaja lemppariturkikselleni. Kun aamut alkavat kuudelta, niin tähän kelpaa kääriytyä ja tallustella töihin. Takki on herättänyt paljon ihastusta ja onnekkaana saanen kertoa, että se on H&M:n mallistosta!  

Talvi on kunnon välineurheilua, eikä se ole lainkaan niin paha, kun on varusteet kohdillaan!

   

Kuvat: Julia Toivola
Takki, pipo, housut: H&M
Laukku: Balenciaga
Kengät: Dr. Martens

Kommentit

nakedtruth
naked truth

Onpa ihana lookki! Takki näyttää super lämpimältä ja tosi hyvältä. Oon jotenkin tottunut siihen, että lämpimät untuvatakit ovat... noh, ei-niin-nättejä, mutta tämä yksilö miellyttää silmää :) 

Kriselda
Kriselda

Kiitos! Ja jep, siinä on ihan hyvä hinta-laatusuhdekin vielä! Matskut on kohdillaan ja malli on sellainen, että alle mahtuu kerroksia tarvittaessa :) 

Saranda
Tyhjä ajatus

Hei toi sopii sulle törkeen hienosti! :) Vau! Ja hei uteliaana tiedustelen: missä kuvat on otettu? Näyttää tosi tutulta paikalta mut en vaan saa sitä päähän.

Kriselda
Kriselda

Kiitos! Nää on kuule mummotunnelista! Mun mielestä näyttää ihan ku ois jossain ulkomailla :D

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Miulla on sama takki ja se on kyllä saanut ihastusta osakseen. Ihana kietoutua lämpimään takkiin ja upota syvälle tuonne kaulukseen! Hienot kuvat tässä jutussa! :)

Kriselda
Kriselda

Kiitos! Se on kyllä ihan liian ihana ja mukava! :D 

Kommentoi