Mini getaway Espoossa

Kaupallinen yhteistyö: Radisson Blu

 

Toukokuussa vietettiin Espoon Rantaraitin virallisia kesän avajaisia Radisson Blu Espoo pyysi minut ohjaamaan saunajoogaa paikallisille sekä hotellin asiakkaille heidän uudistetulle Blu Moments & Wellness –osastolle. Kun tällainen opetusmahdollisuus siunaantui, niin päätinpä ottaa itselleni aikaa ja viettää harmonisen yön Espoossa!

 

Hotelli sijaitsee kivenheiton päässä Helsingistä, Otaniemessä. Mestoille pääsee autolla vartissa ja myös Länsimetro kulkee tätä nykyä. Ensi kerralla otan ehdottomasti sähköpyörän alle, nimittäin rantareitti Espooseen on melkoisen kaunis ja sen taittaa alle puolessa tunnissa.

 

 

Minulle oltiin kehuttu paljon etukäteen juurikin Otaniemen rantaraittia, enkä malttanut päästä niihin maisemiin ulkoilemaan! Sattui vielä ihan mieletön keli mun mini getawaylle ja auringonlasku maalasi ulkoilureitin lumoavaksi. Miten musta tuntuu, että Espoossa on AINA hyvä keli? Espoolaiset, voisitteko vahvistaa tämän? 😀
Kokonaisuudessaan Espoon Rantaraitti on about 40 km. Itse näin vain 3 km tästä ja matkalla kävin piipahtamassa salaisilla laitureilla ja lintutornilla. Kaupunkilaisena on pakko myöntää, että ulkoilu näissä maisemissa on silkkaa luksusta. Miten hyvin sitä pääsikin loggaamaan ulos arjesta näin vaivattomasti. Tuntui siltä, että olisin ollut jossain vähän pidemmällä, vaikka vain vartin päässä kotoa.

 

Radisson Blu:lla on olemassa oma puhelinsovellus, josta löytyy 2,5, 5 ja 8 kilsan pituisia #BluRoutes -lenkkeily- ja pyöräilyreittejä. Äärimmäisen kätevää, kun on uudessa ympäristössä, eikä välttämättä halua eksyä! 😀

Lisäksi sovelluksesta voi muun muassa varailla huoneita, pyytää concierge-palveluita, tyynyjä, aamuherätyksen ja tilata huonepalvelusta safkaa. Vaikka mun mielestä ihmiskohtaamiset voittaa, niin kyllä tämä nykyaika helpottaa hurjasti elämää!

 

 

Kauniin luonnon ja kattavien palveluiden lisäksi hotellilla on Blu Moments & Wellness -sauna- ja uima-allasosasto. Hotellin katolla sijaitseva wellness-osasto ja erityisesti poolista avautuva maisema on ihan järjettömän upea. Mietin vaan, että miksen tiennyt tästä mestasta aiemmin? Osastolta löytyy saunat sekä naisille, että miehille, ja lisäksi (!) tilaussauna, johon kuuluu oma takka ja terassi, josta tietty sama maisema kuin uima-altaalta.

Pidin saunajoogat juurikin tilaussaunan puolella, jonne mahtui hyvin 6 joogia samaan aikaan. Ilman joogaa, niin sauna vetää 8-10 ihmistä. Itse tilaan mahtuu 12 henkilöä. Tilan nähtyäni, tekee kovasti mieli pitää pool partyt! Huikkasin jo Petralle ja Adamalle, josko meidän seuraava hyvinvointi-workshop pidettäisiin Espoon puolella.

 

 

Lopuksi vielä pakko mainita koko minireissun tärkeimmästä asiasta, eli hotellibrekusta! Voisin helposti elää koko loppuelämäni hotelliaamiaisella. Ei haittais yhtään!
Muutama breku on tullut syötyä eri Radisson Blu Hotelleissa, eikä tämäkään kerta pettänyt. Super Breakfast -pöydästä löytyy niin puuroa kuin pannareita. Tuorepuristettu mehu saa paljon plussapojoja, puhumattakaan runsaasta valikoimasta niin lämpimissä kuin kylmissä ruuissa.
Niin monessa hotellissa on kiukuttavan huono aamupala, joka lähes pilaa (loma)päivän aloituksen 😀 Empiirisen brekututkimukseni perusteella Radisson Blu Hotelleihin aina luottaa.

 

Kaiken kaikkiaan meikäläisen mini getaway oli onnistunut ja oli IHANAA päästä luonnon helmaan.
Hotlan yksi hashtageista onkin #logoutzone ja se kuvastaa melkoisen hyvin koko Radisson Blu Espoon fiilistä. Täytyy ehdottomasti tulla tänne uusiksi poikaystävän tai juurikin tyttöjen kanssa pienelle hyvinvointibreikille!

Kuvat: Salla Lummi

hyvinvointi hyva-olo matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *