Modern classic: Black and navy

New classic-5.jpgNew classic-3.jpg

New classic-9.jpgNew classic-4.jpg

 

 

Miellyttävin väriyhdistelmä tämän vuoden trendeistä on ehdottomasti mustan ja tummansinisen kombinaatio. Vaikka nykyään värejä yhdistellään hyvin rohkeasti, ilman minkäänlaisia sääntöjä, niin silti uusia klassikoita syntyy. Vaikka rakastankin kokomustaa tai -tummansinistä asua, niin yhdistelmä on mielenkiintoinen. Ja, tietenkin eri tekstuureilla saa asuun lisää kiinnostavuutta. 

 

 

New classic-8.jpg

new_classic-6.jpgNew classic-7.jpg

Pusero Lidl // Housut Lindex // Kehykset Specsavers // Laukku Glitter // Nilkkurit Ecco 

 

Musta v-aukkoinen cashmere-neule on suosikkini tällä hetkellä, sillä se sopii minkä tahansa alaosan kanssa. Etenkin näillä kylmenevillä ilmoilla, ei pysty enää olemaan ilman neuletta. Näistä Lidlin cashmere-neuleista tuli melkoinen ilmiö ja ne loppuivat heti ensimmäisenä päivänä. Toivottavasti niitä tulisi uusi erä, sillä mallistosta löytyy hyviä basic-malleja sekä miehille että naisille. 

Eccon Shape-nilkkurit taas ovat olleet pari kertaa käytössä aamusta iltaan, ja muotoilu vaikuttaa super lupaavalta. En pysty pitämään töissä muuta kuin lenkkareita, joten ilokseni Eccolla löytyi nämä siistit mustat nilkkurit, jossa on myös panostettu mukavuuteen. Näillä nilkkureilla jaksaa juosta tunnista toiseen!

 

 

// Black and navy is one of my favourite color combinations. Two timeless colours always look good together. 

 

 

Photos: Julia Toivola

 

muoti paivan-tyyli trendit trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *