MÖKKILIFE

Kriselda

 

Kaikki on parempaa, kun kesäjuttuihin lisää mökki-etuliitteen. Mökkiviini. Mökkisauna. Mökkivaatteet. Mökkikoirat. Mökkifiilis.

Landella on ihan parasta ja rakastan mökkeilyä yhä enemmän ja enemmän. Viime viikonloppu meni parhaiden tyttökavereiden ja koirien kanssa keski-Suomessa ja niin harvoin, kun saadaan aikatauluja natsaamaan, niin oli ihanaa päästä rentoutumaan ja höpöttelemään muijajuttuja. Välillä tekee hyvää paeta hetkeksi pois kaikesta. Sitä oppii arvostamaan omaa arkea enemmän ja on ihanaa myös palata kotiin.

Huomenna onkin back to basics oikein ryminällä, eli 7:n päivän työputkella. Onneksi kesää on vielä jäljellä ja paljon kivoja juttuja edessä. Niin, ja toinen lomaviikko häämöttää vielä elokuussa! Toivottavasti ehdin vielä kesän aikana nauttimaan landella olemisesta. Ei tässä vielä olla tarpeeksi höperöidytty.

 

// Just had a relaxing weekend with the girls and dogs at my friend's summer house. I love spending my summer vacations here in Finland even though the weather is unpredictable. Life at the countryside is super relaxing and I love enjoying the sauna and swimming in the lake. Not to forget the best things in life; good food, good wine and great company!

 

 

Kuvat: Adama/Mymento  

Kommentit

sonjahannus
Urban Zen

Ahhhh ihania kuvia ja tiedän täysin mistä puhut, mökkeily on niin parasta. <3

Kriselda
Kriselda

Äläpä! Vaikka oonkin henkeen ja vereen kaupunkilaisihminen, niin luonnon helmassa on vaan jotain maagista.

sonjahannus
Urban Zen

Joo sama juttu. :D

Esmuli (Ei varmistettu)

Ihania kuvia!

Kriselda
Kriselda

Kiitos! :)

Kommentoi