My favourites: 10 + 5 (ääni)kirjasuositusta

Kaupallinen yhteistyö: BookBeat

 

Lenkillä, siivotessa, kaupassa, matkoilla ja myös silloin, kun teen töitä kotoa (parasta!), korvilla soi: BookBeat.

Mikäli kyseinen sovellus ei ole vielä sinulle tuttu, niin BookBeat on palvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja älypuhelimilla ja tableteilla. Kuukausimaksua vastaan voi kuunnella ja lukea rajattomasti kirjoja. Siis rajattomasti!

 

BookBeat on heittämällä yksi käytetyimpiä appejäni ja varmasti myös arvokkaimmista siinä mielessä, että return on investment on melkoisen kova. Tieto on korvaamatonta pääomaa. Meikäläisen kirjahyllystä löytyy suurimmaksi osaksi hyvinvointikirjoja ja ajattelin vinkata teille niistä kymmenen, jotka ovat jollain tavalla rikastuttaneet meikäläisen mielenmaisemaa.

Hyvinvointi

Idiootit ympärilläni

Aki Hintsa – Voittamisen anatomia

Veitola

Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan – Nurinkurinen opas hyvään elämään 

Tunne lukkosi

Läsnäolon voima

Aikaansaamisen taika

Paras

Saat sen mistä luovut

Inhimillisiä kohtaamisia

Lisäksi tykkään lukea ja kuunnella vaikuttavien ihmisten elämäkertoja, kuten tuolla hyvinvointikategoriassa ehkä näkyi: Maria Veitolan ja Aki Hintsan kirjoista. Joten laitetaan tästäkin kategoriasta jakoon meikäläisen lemppareita:

Elämäkerrat

JHT – Musta lammas

Michelle Obama – Minun tarinani

Kiira – Ehjäksi särkynyt

7 veljestä  

Mikael Gabriel – Alasti 

Omalla lukulistalla on sen sijaan vielä: Viimeinen tyttö,  Murhalesken muistelmat ja Sami Yaffan elämäkerta.

Kaunokirjallisuudesta Elena Ferranten Napoli-sarja kiinnostelee ja aionkin tarttua tähän jo seuraavalla lomallani, joka alkaa tällä viikolla! Wuhuu!

Tykkään latailla lomia varten äänikirjoja offline-tilaan, jolloin niitä voi kuunnella myös ilman nettiä. Offllineen pystyy lataamaan niin monta kirjaa kuin puhelimen/tabletin muistiin mahtuu – oma kirjasto takataskussa on aika luksusta!

Bookbeat on ollut meikäläisellä käytössä yli vuoden ajan ja voin lämpimästi suositella palvelua! Jos joskus meikäläisen kirjoittama kirja julkaistaan, niin yksi life goal olisi saada se kyseiseen palveluun. Itse luettuna tietenkin 😀 Pidän siitä, että monet (nais)kirjailijat ovat itse lukeneet äänikirjansa. Se antaa kirjalle erityisen kosketuspinnan.

Ja mikä parasta: suomenkielisten kirjojen lisäksi palvelusta löytyy englannin, ruotsin, saksan, espanjan ja italian kielisiä kirjoja. Hello kielikylpy omissa kuulokkeissa!

Jos odottelet jonkinlaista merkkiä, että pitäiskö ladata kyisenen sovellus puhelimeen, niin se on tässä. Älä enää odota ja kerrankin minustakin on hyötyä teille, nimittäin koodilla Kriselda19 saat palvelun maksuttomasti kuukaudeksi! Huomioithan, että koodi toimii ainoastaan uusille asiakkaille.

Ihania luku- ja kuunteluhetkiä! <3

kulttuuri kirjat suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *