OMAN AJAN TÄRKEYS

 

Yogaia+Manduka

Kaupallinen yhteistyö: Yogaia + Manduka

 

Ei liene yllätys, että meikäläinen pitää vaivattomista ratkaisuista. Tänä syksynä joogamattoni on jäänyt lähes poikkeuksetta kotiin, sillä elämäni on aika ennalta-arvaamatonta. Vaikka suunnittelisin meneväni tiettyyn kellonaikaan joogatunnille, niin ei voi ikinä tietää venyvätkö kuvaukset tai koulupäivät, ja jos iskee hyvä kirjoitus-flow, niin sitä en halua katkaista. Aina löytyy jokin hyvä tekosyy.

Jooga on kuitenkin itselleni sitä tärkeää omaa aikaani ja ilman sitä voisin olla vielä stressaantuneempi ja ahdistuneempi. Liian moni läheinen on joutunut burn outin uhriksi tänä vuonna, enkä voi korostaa joogan, hengityksen ja meditatiivisen tekemisen tärkeyttä. Oman ajan tärkeyttä.

 

Yogaia+MandukaYogaia+Manduka

 

Tänä syksynä Yogaia + Manduka on tullut tutuksi, kun ei joogasaleille ehdi. Tai jos ehtii, niin huomaan stressaavani, että pitäisi olla tekemässä sitä ja tätä, ja harjoituksen mielekkyys katoaa. Koska aika on rahaa, niin nettijooga sopii siis täydellisesti tähän elämään. Myös ammattikorkeakoulussa itselleni sopivat parhaiten virtuaaliopinnot. Opiskelen ja harjoittelen silloin, kun itselleni parhaiten sopii – silloin, kun olen eniten motivoitunut.

Yogaia + Manduka on täyden palvelun nettijooga-konsepti, josta löytyy joogan lisäksi kehonhuoltoa, meditaatiota, hikijumppaa ja erilaisia luentoja(!). Lyhyiden joogatuntien (20-30 min.) lisäksi omiksi lemppareiksi nousivat 10 minuutin lightfulness-luennot, joita olen kuunnellut kävelyillä ja työmatkoilla. Nämä auttavat rauhoittumaan ennen työpäivää tai tärkeää palaveria.
Live-tunteja on aina muutama päivässä ja suosittelen niitä erityisesti aloittelijoille, sillä silloin voi olla yhteydessä ohjaajaan chatin tai kameran kautta. Joogaharrastuksen voi siis ehdottomasti aloittaa myös tällä tavalla, kunhan tiedostaa oman kroppansa ja opettelee aluksi oikeat tekniikat! Kuten sanoin, täyden palvelun konsepti.

 

Yogaia+Manduka

Yogaia+MandukaYogaia+Manduka

 

Live-tunteja voi myös katsella jälkeenpäin ja Yogaista löytyykin satoja tuntitallenteita. Tuntitarjonta on kattava ja opettajia eli opetustyylejä löytyy joka tilanteelle omansa.

Aamut haluan aina aloittaa energisoivalla joogalla: joskus vähän rauhallisemmalla ohjauksella  ja toisinaan taas tarvitsen vähän voimakkaamman startin päivään. Täydellistä, kun voi itse valita tunnin oman fiiliksen mukaan! Siitähän joogassa on kyse, että kuuntelee itseään ja kroppaansa.

 

Yogaia+Manduka

Yogaia+Manduka

 

Minä ja Yogaia + Manduka haluamme tarjota Sinulle ilmaisen kuukauden koodilla KRISELDA2017 tai klikkaamalla suoraan tästä linkistä. Jäsenyys jatkuu automaattisesti hintaan 19,99€ (joka on huomattavasti edullisempaa kuin kuukausimaksut joogasaleissa). Pääset käsiksi kaikkiin videotallenteisiin, live-tunneille ja lisäksi suomenkielisten tuntien lisäksi palvelussa on tunteja sekä Lontoosta että Los Angelesista! 

Etu on voimassa kaikille uusille jäsenille 31.10.2017 asti. Palvelu sopii kaiken tasoisille joogille ja kaiken muun kätevyyden lisäksi se kulkee aina messissä Yogaia + Manduka -appin avulla! 

 

Yogaia+Manduka

 

Oma aika on arvokasta ja usein kiireessä se on ensimmäinen asia, josta luovumme, vaikka sen pitäisi olla prioriteettilistan ykkösenä. Yogaia + Mandukan sivuilta löytyy 10-70 minuutin pituisia harjoituksia, eli turhia tekosyitä ei pitäisi olla. 10 minuuttia voi aina venyttää jostain! Etenkin kesken työpäivän pieni taukopjumppa lisää tehokkuutta ja luovuutta loppupäivään.

N a m a s t e ! 

 

 

Kuvat: Mona Salminen

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *