& OTHER STORIES HELSINKI

Kriselda

 

 

Eilen toivottiin tervetulleeksi Helsinkiin ensimmäinen & Other Stories -myymälä! H&M Groupille kuuluva muotiketju otti paikkansa H&M:n entisen lippulaivamyymälän tiloista, Galleria Esplanadilla. Ja tätä ollaan muodin puolella odotettu p i t k ä ä n !  Vuosia ollaan kuhistu sitä, kuka näihin historiallisiin tiloihin tulee ja toiseksi ollaan odotettu fyysistä Storiesin myymälää myös tänne Suomeen. 

 

Pääsin kurkistamaan tiloihin ennen kutsuvierastapahtumaa ja paikka näytti juuri niin inspiroivalta, kuin mitä koko konsepti on. Toistaiseksi olemme saaneet esimakua Storiesista vain ulkomailla ja verkossa, mutta vihdoin saamme fiilistellä tätä kaikkea ihan livenä. Ihanaa saada Helsinkiin uusia retail-tuulia!

 

 

 

& Other Storiesista löytyy brändin omaa muotia höystettynä mieletömällä kenkävalikoimalla, johon kuuluu myös tunnetumipa tähtiä, kuten adidasta ja Nikeä. Vaatemallistot on rakennettu erilaisten muotitarinoiden ympärille ja valikoimasta löytyy naistenmuotia niin feminiiniseen kuin maskuliiniseen makuun. Jokaiselle siis jotakin. Useimmat vaatekappaleet ovat myös sellaisia, joita voi yhdistellä ja stailata lähes rajattomasti!

 

Kauneuspuolelta taas löytyy herkullisia meikkejä ja muuta kosmetiikkaa, unohtamatta brändin ajattomia asusteita ja minimalistisia koruja. Eipä siis varmaan tarvitse mainita, että Storiesista tulee minun vapaahetkien rentoutumispaikka. Vakioasiakkuudesta tekee vielä helpomman sen, että oma työpaikka sattuu olemaan puolen minuutin kävelymatkan päässä. Hups.

 

 

 

Odotus päättyy perjantaina 3.2.2017

& Other Stories, Aleksanterinkatu 42, Helsinki

 

   

Kommentit

nellijulia
Nelli Julian

Nuo vaahtoutuvat vartalokuorinnat on aivan taivaallisia!

Kriselda
Kriselda

Mun työkaveri kehui samaa tänään! Kiitos vinkistä, täytyy ottaa testiin :)

menemetsään (Ei varmistettu)

"Eipä siis varmaan tarvitse mainita, että Storiesista tulee minun vapaahetkien rentoutumispaikka."

Lol! Arvonsa ja ainutkertaiset elämänsä kullakin.

Kriselda
Kriselda

Jep! Metsään on vähän liian pitkä matka, eikä ihan minuutit riitä joka viikko sellaiseen. Visuaalisuus on mulle se juttu ja tuolla lepää mieli harmonisten väriyhdistelmien ja asetelmien keskellä. 

Vau (Ei varmistettu)

Itse pääsin tutustumaan kyseiseen liikkeeseen vasta nyt, ja täytyy kyllä todeta että ei pettänyt! Tilat olivat aivan ihastuttavat ja hyvin persoonalliset. Aion ehdottomasti vierailla liikkeessä jatkossakin jokaisella Helsinkiin suuntautuvalla reissullani.

Kriselda
Kriselda

Noniin! Ehdit siis sopivasti ensimmäisiin aleihin :) Liiketila on kyllä hieno ja historiallinen. Toivottavasti jäi positiivinen muistijälki myös palvelusta!

ÄssäÄssä (Ei varmistettu)

Ihan surkeaa "asiakaspalvelua" sieltä ainakin saa. En enää asioi.

Kriselda
Kriselda

Onpa ikävä kuulla! :( Sinne kannattaa laittaa asiakaspalautetta asiasta. 

Kommentoi