Party Ready

Kriselda

Jumpsuit COS // Kengät Nelly.com // Aurinkolasit Komono // Koru rotsiauki

 

En voi uskoa, että nyt ollaan jo kesäkuun puolella! Tuntuu siltä kuin koko kevät olisi mennyt pikakelauksella ja hommat vaan kasaantuu. Siispä haluan vielä hetkeksi palata viime viikkoon, Match Made in HEL - The Runway -muotinäytökseen. Päälläni kyseisenä iltana oli COSin haalari, josta on tullut luottoasuni. Jumpsuit toimii hyvin arkena tennareiden kanssa ja on kuitenkin tarpeeksi juhlava korkokenkien kanssa. Erään työkaverini pukeutumisfilosofia on se, että aina pitäisi olla  party ready. Olen pikku hiljaa ottanut tästä oppia, sillä etenkin nyt kesällä tulee lähdettyä herkemmin extempore lasilliselle tai parille! Ja aina pitää mennä flow'n mukana, joten sitä ei ikinä tiedä mihin nämä kesäillat vievät!

Nellyn uudet Cut Out Booties olivat ensimmäistä kertaa jalassa, ja tuon illan perusteella näistä tulee kesäjuhlien luottokengät! Tällä asulla voisi helposti viilettää vaikkapa valmistujaisista toiseen ensi viikonloppuna. Meillä on launtaina tiedossa tyttöjen ilta, joten uudet kengät pääsevät varmasti mukaan Helsingin yöelämään! 

 

Ihanaa alkanutta kesäkuuta!

 

 

// I can't believe it's already June! Time flies and this spring has gone by way too fast. Therefore, let's go back for a while to Match Made in HEL - The Runway show. I wore my favourite jumpsuit from COS and new booties from Nelly to the event. The jumpsuit is super functional; it's very trendy with sneakers, but it's also very party ready with heels. The nude heels were on for the first time and I'm pretty sure they will be my go-to party shoes this summer! 

I have a colleague who says that you should always be party ready when dressing up. I've been practicing that philosophy, especially now in summer it's almost too easy to go for a couple of wine glasses after work and you never know where these summer nights might take you!

 

 

Photos: Julia Toivola

 

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana asu! Usko tai älä mutten ole koskaan käynyt Cos-liikkeessä vaikka harvase kerta ihailen lehdistä ja muiden asukuvista niiden vaatteita... tällä viikolla tehään tähän korjaus!:)

Kriselda
Kriselda

Kiitos! No nyt ehdottomasti kannattaa tehdä COS-reissu! Sieltä löytyy vaikka mitä ja myös verkkokauppa palvelee www.cosstores.com ;)

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

ooh, tätä jumpsuittia oon katsellu nettikaupasta ja ihastelinkin tätä myös sun päällä, kun käväistiin COSilla Hannan ja Millan kanssa ! :) upea !

Kriselda
Kriselda

Kiitos! Se on kyllä ihan super ihana! Suosittelen ;)

Kommentoi