Perfect Partners

Kriselda

Off-shoulder pusero ja sukat COS // Kauluspaita GANT // Farkut (DIY) ja bomber Bik Bok

 

Mustaa & valkoista. Klassista & trendikästä. Uutta & vanhaa. Kokonaisuudet ovat mielenkiintoisempia, mitä enemmän kerroksellisuutta ja kontrastia niissä on. Oli kyseessä sitten asukokonaisuus tai sisustus. Vastakohdat toimivat, ja jotenkin aina täytyy lisätä joku juju, mikä ei välttämättä sovi kokonaisuuteen. Joku juju, mikä saattaa olla ennalta-arvaamaton tai on muuten vaan off.

Pidän kovasti niin monesta eri tyylistä, että ajan saatossa oma tyylini on muokkautunut näiden kaikkien fuusioksi. Vaatekaupoissa käyn osastoja läpi miettimättä sen enempää, että onko nyt soveliasta shoppailla miesten puolella tai äitiysvaateosastolla (vaikka se ei olekaan ajankohtaista). Vaatteita niistäkin löytyy. Ja joskus käy hyvä tuuri, kun löytää helmen, joka sopii omaan vaatekaappiin. Ilokseni pukeutumissäännöt ovat yhä häilyvämmät ja kerroksellisuus luo tietynlaista elämänmakua. Pitkän työpäivän jälkeen myös kauluspaita on saanut elämänmakua osakseen; ryppyjä ja kahvitahroja. Sitä varten ovat täydelliset kumppanit. Tahroista ja rypyistä ei ole tietoakaan, kun kauluspaidan pariksi pukee oikeanlaisen puseron. Täydelliset kumppanit eivät pelkästään luo eheää kokonaisuutta täydentämällä toisiaan, vaan tukevat silloin, kun toinen sitä tarvitsee. 

 

Kommentit

hanna kovanen

Katselin tuollaisia sukkia pari päivää sitten COSilla! Ehkä vielä kuumehöyryissäni jaksan sellaiset hakea ennen kun lähden pois näiltä kulmilta :D Looking good!

Kriselda
Kriselda

Kiitos! Oon ihan hulluna Cosin diskosukkiin! Käy ihmeessä hakemassa, jäät vielä koukkuun niihin! ;) 

Sarah (Ei varmistettu) http://saraphina.fi

Ihana yhdistelmä! En olisi tullut ajatelleeksi, että kauluspaidan saisi yhdistettyä noin. Inspired! :)

Kriselda
Kriselda

Jeei kiitos! Yllättävän hyvin toimii ja on vähän naisellisempi, kuin ihan perus neule! <3

Kommentoi