Photo Diary: Lotta's Bachelorette Party

Kriselda

 

Olin viime viikolla elämäni ensimmäistä kertaa polttareissa ja vastoin kaikkia ennakko-odotuksia kokemus jätti hyvin positiivisen muiston. You never forget your first. Viikonloppu oli täynnä maailman pelastamista, hyvinvointia, liikutusta ja hyvää mieltä! Tulevan morsiammen tuntien, polttareista piti saada juuri hänen näköiset. Kuuden kaason ja muutaman muun läheisen ystävän voimin järjestimme Lotalle ikimuistoisen viikonlopun. Uskon, että muutkin kuin pelkästään morsian muistelee viikonloppua lämmöllä.

Osaa varmasti kiinnostaa, mitä kaikkea juhlat pitivät sisällään - ja muutenkin, siellä ruudun takana on varmasti naisia (ja miehiä), joilla on polttarijärjestelyt edessä, joten toivottavasti saatte näistä kuvista vähän inspistä tuleviin juhliin!

 


Lotta pääsi näyttämään maailmanpelastustaitojaan sekä Megazoneen että ampumaradalle. Lisäksi veimme hänet Rähinän studiolle lauluhommiin! 

Hemmottelua ja hyvinvointia; DIY kasvonaamiot ja Wella pitää morsiusseurueen hiuksista huolta.

Lotan chia-kaurapuuro (ohje tästä).

 

Polttariviikonloppuun mahtui muitakin ikimuistoisia hetkiä, jotka eivät tallentuneet kameran muistikorttiin. Esimerkiksi en ikinä unohda vierailuamme vanhainkotiin, jossa tytöt lauloivat muutaman kappaleen vanhuksille (itse keskityin huulien liikuttamiseen). Sekös sai kyynelkanavat virtaamaan puolin ja toisin. Viikonloppu oli muutenkin täynnä liikuttavia hetkiä - täytyy siis varautua häihin vedenkestävällä ripsivärillä ja muutamalla nenäliinapakettilla! ♡

 

 

 

 

Kommentoi