Popcorn-raakasuklaa

 

Popcorn-raakasuklaa-1-2.jpg

 

Ihana kollegani Liisa teki vähän aikaa sitten poppari-raakasuklaata ja siitä inspiroituneena, oli pakko itsekin alkaa räpeltää. Fazerin popparisuklaa on huippuhyvää (Lontoon Rae -suklaalevyn lisäksi mun ehdoton lemppari), mutta terveellisempään ja ravinnepitoisempaan herkutteluun suositelen testaamaan raakasuklaista versiota!

 

Popcorn-raakasuklaa

1 dl kaakaovoita

0,5  dl kookosöljyä

0,5 dl kaakaojauhetta

hunajaa

popcorneja

merisuolaa

 

Ohje: Valmista popparit pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta ne suolalla. Sulata kaakaovoi ja kookosöljy vesihauteessa juoksevaksi, sekoita sekaan kaakaojauhe ja hunaja (voit myös käyttää agavesiirappia). Testaile seosta ja lisää oman maun mukaan, mitä ikinä se mielestäsi tarvitseekaan. Kaada suklaaseos astiaan, heitä popcornit päälle ja laita pakkaseen jähmettymään noin 20 minuutiksi. 

Super helppoa! Ja hyvää.

 

 

hyvinvointi liikunta ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.