Puhtaat valkeat Ultra Boostit

Kriselda

 

Omat adidaksen Ultra Boostit ovat olleet käytössä viime marraskuusta asti ja leudon talven johdosta kyseiset kengät ovat olleet viimeiset 8kk ahkerasti jalassa. Kaikesta hypetyksestä huolimatta, kengät ovat heittämällä parhaat lenkkarit, joilla olen kävellyt ja uskoisin monien tunnustavan samoin. 

Ihan hävettää esitellä näitä likaisina (ja saan varmaan selkään tästä hyvästä), mutta eipä näitä sadepäivinä voi käyttää. Mikäs siis sen parempi ajankohta valkoisten tennareiden pesuun, kuin nyt!

 

 

Vannon sappisaippuan nimeen, oli kyseeessä sitten millainen tahra tahansa. Jos et ole vielä testannut, niin nyt viimeistään kannattaa sellainen hankkia omaan pesukaappiin! Saippuapala maksaa noin kolme euroa ja niitä saa hyvinvarustetuista supermarketeista. Jason Markkin puhdistussetin hankin kenkäexpertti-ystävän kehotuksesta (täältä) ja niillä saa kenkien puhdistukseen viimeisen silauksen. Settiini kuuluu Premium Shoe Cleaner, joka koostuu luonnollisista aineksista. Pahimmat liat lähtevät kätevästi saman merkin puhdistusharjalla, joka on hellävarainen - ottaen huomioon, että Ultra Boostien Primeknit-pinta ei välttämättä kestä normaalin kynsiharjan karheaa harjausta. Pesun jälkeen viimeistelen kengät vielä Jason Markkin Repel -suojasuihkeella. 

 

 

Toimi näin:

  1. Ota kengän nauhat ja pohjalliset pois. Pese ne erikseen sappisaippualla tai heitä pesupussissa pesukoneeseen.
  2. Kostuta saippuapala ja kengän pinta. Hankaa saippuaa suoraan tahroihin ja anna vaikuttaa. Toista käsittely vaikeisiin tahroihin ja anna vaikuttaa pitemmän aikaa. Huuhtele tai pyyhi kostealla pyyhkeellä sappisaippua pois.
  3. Levitä Jason Markkin puhdistusainetta kosteaan harjaan. Jynssää puhdistusharjalla kengät kauttaaltaan. Toista toimenpide uudestaan, mikäli kengät ovat erittäin likaiset.
  4. Pyyhi kenkien pinta kostealla pyyhkeellä ja anna ilmakuivua.
  5. Suihkuta suoja-ainetta ja anna kuivua vuorokauden ympäri.

 

 

 

Ei niistä ihan bränikät tulleet, mutta aika lähelle. Eikä uskoisi, että ne ovat olleet 8kk aktiivisesti käytössä! Mikäli sade ja kylmät säät jatkuvat, niin kenkäkaappi onkin täynnä valkeita tennareita, jotka odottavat freesausta. Seuraavaksi aion ottaa käsittelyyn Supergat, jotka ovat vähintään yhtä kärsineet...

 

// My adidas Ultra Boosts got a fresh new start.

 

 

Kommentit

Adama Sofia (Ei varmistettu) http://mymento.net/

Kiva ja hyödyllinen postaus. Mulla onkin parit valkoiset kengät, jotka tarvis pientä freesausta eli täytyypä koittaa näitä kikkoja :) ps. sappisaippuaa ei voita mikään!

Kriselda
Kriselda

Kiitos <3 Sappisaippua voittaa kyllä Vanishit mennen tullen!

Kommentoi