Punainen poolo ja kolme eri alaosaa

Kriselda

 

Punainen on ehdottomasti tämän sesongin it-väri! Tällä hetkellä se näyttää raikkaalta missä muodossa vaan: vaatteissa, asusteissa, meikissä... Siispä olin materiaalionneni kukkuloilla, kun sain käsiini tämän super lämpimän ja mukavan villa-kashmirneuleen. Kerrankin poolo, joka ei ahdista!

Pyrin noudattamaan "kolmen asun" -sääntöä uusien vaatteiden kanssa, joten kokosin tähän eri asukokonaisuuksia neuleen kanssa. Jokainen sopii paremmin kuin hyvin tähän syksyyn ja toivottavasti inspiroidutte näistä!

 

ALL PUNAINEN EVERYTHING

 

Kokopunainen on cooleinta coolia tällä hetkellä. Ja tiesittekö, että tutkimuksen mukaan punaisiin vaatteisiin pukeutuneet urheilijat voittavat useammin kuin muut? Tässä asussa tuli kieltämättä vähän neuvostoliittoaikainen talviurheilija -olo, mutta ainakin olin ajoissa joka paikassa! Winning! (Tämän pitäisi olla minun jokapäiväinen univormu.)

 

MINIHAME + YLIPOLVENSAAPPAAT

 

Tämä mokkainen minihame ja ylipolvensaappaat ovat voittaneet meikäläisen puolelleen. Tässä todistusaineistoa reisien paljastelusta. Tosin nyt alkaa olla sen verran kylmempi ilma kuin kuvien ottohetkellä, että sukkikset ovat ehdoton lisä saappaiden ja hameen kaveriksi! Pidän kovasti tästä mokaisesta yhdistelmästä, ja mikäs sen parempi väri punaisen pariksi kuin musta?

 

LATEX FTW!

 

Muistan aikoinaan ensimmäisen stailauskeikkani, jossa pääsin leikkimään lateksilla. Olen siitä asti inspiroitunut kyseisestä materiaalista ja nyt se (okei, look-a-like -versio) on kaikkien saatavilla! Kunhan muistaa rasvata housujen sisäreidet ennen kuin lähtee kotoa, niin näillä voi kulkea vaikka aamusta iltaan! Iltariennoille tosin vaihtaisin maiharit piikkikorkoihin. 

 

 

Kuvat: Julia Toivola
Neule, punaiset ja latex-housut : H&M
Baskeri: azs tokyo
Minihame: Esmara by Heidi Klum/Lidl
Valkoiset tennarit: Nike
Saappaat: Vamos
Maiharit: Dr. Martens

 

 
Lue myös:
Reidet paljaaksi!
10 x shoppailuvinkit

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

Kommentit

MarikaJohannaP
Hey girl

Nää on kaikki kolme ihan supereita asukokonaisuuksia! Latex-housut alkaa kyllä olla ihan pakkohankinta, ne näyttää niin hyvältä.

Kriselda
Kriselda

Kiitos! Nyt alkaa myös olee aika hyvä keli niille! Täydelliset vähän viileämpään sadesäähän :D

ElizabethRinne

Inspirovia asukokonaisuuksia jälleen kerran! :) Ja voihan latex... alan pikkuhiljaa lämpeämään kyseiselle matskulle! :D

Elisabet | www.fashionpoetry.eu

Kriselda
Kriselda

Kiitos! :D Latex (tai tässä tapauksessa lateksinkaltainen valmiste) on aivan ihanaa. Sopii täydellisesti tähän kylmään ja sateiseen keliin!

Viljs (Ei varmistettu)

Millainen rasva lateksihousujen rasvaamiseen sopii? Ostin myös nuo housut, mutta käyttöön eivät vielä ole päässeet, kun kitka on aika kova. :D

Kriselda
Kriselda

Parasta, mitä löysin kotoa on oliiviöljy! Kerran kun meiltä oli oliiviöljy loppu, niin laitoin kookosöljyä... Sehän jähmettyy alle 25-asteessa... Oli aika valkean tahmaiset housut koko päivän!! Fail! :D

Oikeaan lateksiin sitten eri välineet ;D

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä mieltä olet H&M:n cashmereneuleista? Pysyykö hyvälaatuisena kauan?

Kriselda
Kriselda

Mulla ei oo kokemusta H&M:n cashmerestä! Mitä tulee laatuun, niin itse suosin paksumpaa cashmereä. Jos vaikka vertaa H&M:n ja COSin cashmereä, niin COSin tuntuu käsissä tuhdimmalta, vaikka kummankin tuotelapussa lukisi samat % !

Cashmerellä on samat ominaisuudet kuin lampaanvillalla, eli se nyppyyntyy ajan kanssa. Oli neule sitten hankittu mistä tahansa, niin kannattaa hankkia cashmerekampa!

Kriselda
Kriselda

Pakko vielä mainita ettet hämäänny ihan täysin: Tässä pooloneuleessa on vain 10% cashmereä, joten en luokittelisi sitä kashmirneuleeksi! :D H&M:n neuleet on muuten pysynyt kyllä tosi hyvinä, kun niitä huoltaa oikein! :)

Susanna T (Ei varmistettu)

Se oikea lateksi on upeaa, ja kuumaa, materiaalia, vaan aika kallista jos puhutaan laadukkaista vaatteista. Voittaisipa vaan lotossa että voisi ostaa kaapin täyteen William Wildeä ja Atsuko Kudoa! :D

No, kunnes se tapahtuu niin täytyy vain pärjätä yhdellä lateksimekolla, käsineillä ja halvoilla vinyylihousuilla. :)

Kommentoi