Raw Salted Caramel Brownies

BROWNIES.jpg

 

Tämä tässä on ehkä parasta (nyt en yhtään liioittele) raakaherkkua, mitä mun keittiöstä on koskaan tullut. Niin hemmetin hyvää, mutta jos jotain tekisin toisin, niin lisäisin vaan enemmän tuota kinuskikastiketta. Korjasin reseptiin määrän 😉

Raakaherkut ovat mun not-so-guilty pleasure. Voisin oikeastaan elää pelkästään niillä. Ravinnepitoisia terveyspommeja, jotka kaiken lisäksi maistuu taivaallisilta. I could die.

Joka tapauksessa, takaisin tähän hetkeen. Sain inspiksen näihin raaka-suola-kinuski-mokkapaloihin (hienosti suomennettu) Starbucksilta! Tyypillisesti, halusin luoda terveellisemmän raakaversion tästä herkusta. Pakko myöntää, että menetin yöunet reseptiä tehdessä, koska olin liian innoissani näistä!

 

Raw Salted Caramel Brownie-1-3.jpg

 

Raw Salted Caramel Brownies

100 g pekaanipähkinöitä

100 g saksanpähkinöitä

100 g cashewpähkinöitä

200 g taateleita

1 dl raakakaakaojauhetta

0,5 dl sulaa kookosöljyä

Kinuski:

1 dl hunajaa

1 dl maapähkinävoita

0,5 dl kauramaitoa

hyppysellinen merisuolaa

 

Ohje: Pyöräytä pähkinät ja taatelit blenderissä karkeaksi seokseksi. Lisää kaakaojauhe ja kookosöljy, ja blendaa vielä. Painele valmis brownie-seos esim. 10x10cm kokoiseen astiaan ja laita pakkaseen jähmettymään.

Sulata kattilassa miedolla lämmöllä kinuskiainekset ja sekoita vispilällä. Kaada kastike brownien päälle, koristele pähkinöillä ja laita takaisin pakkaseen/jääkaappiin jähmettymään pariksi tunniksi.

 

Itse en malttanut odottaa paria tuntia, mutta oli silti törkeen hyvää. Maista itse!

 

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Liikunta