Reidet paljaaksi!

Kriselda

No hello, syyssaappaat! Siitä on jo monta monta vuotta, kun olen viimeksi pukenut ylipolvensaappaat jalkaan. Jotenkin ajattelin olevani liian vanha näihin (kuten chokereihin ja nyöreihin), mutta kysehän on siitä miten trendejä yhdistelee. Ja olenhan vielä nuori - mitäköhän oikein ajattelin?

Juuri nyt puen ylipolvensaappaat neulemekon tai mokkahameen kanssa, niin että muutama sentti reisistä jää paljaaksi. Oikein viettelevää kun pikku selluliitit hölskyy kävellessä, mutta tällä hetkellä on kuitenkin täydellinen keli tällaisille yhdistelmille! Silmät siis kiinni, jos näky haittaa. Lisäksi laukussa on tänä päivänä aina mukana Tebianin lakki ja lämmin kaulahuivi siltä varalta, että syyssää yllättää!

 

 

P.S. Koska syyskenkiä (tai oikeastaan mitä vaan kenkiä) ei voi olla liikaa, minä ja Vamos kenkäkauppa haluamme tarjota lukijoilleni -25% alennuksen kaikista normaalihintaisista kengistä. Muista käyttää koodia KRISELDA25 kassalla. Luonnollisesti meikäläisen valinta ovat nämä ylipolvensaappaat ja nämä nahkaiset nilkkurit!

 

Kuvat: Adama Sofia
Takki: Gina Tricot
Neule ja hame: Esmara by heidi Klum/Lidl
Kengät: Vamos
Hattu: Tebian
Laukku: Marimekko

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

Kommentit

M.
Avec Mari

Hehkut! Ihana look xx

Kriselda
Kriselda

Kiitos Mari! Pakko paljastaa, että se hehku tulee Lightroomista :D

Saranda
Tyhjä ajatus

You so cute. <3 En usko et oot selluliittia nähnytkään, mutta vaikka olisitkin so what, olemme upeita silti! :)

Kriselda
Kriselda

No kuules, on tässä parit Wögä Burgerit, pizzat ja viinit vedetty :D Mutta sepä se, mitä sitten! 

Kommentoi