RELOVE

Kriselda

 

Töölöntorin laidalle on avattu uusi ihana lifestyle-liike nimeltä Relove. Vaikka nimi lausutaan ihan suomalaisittain, englanninkielisen merkityksen takana piilee konseptin idea. Reloven on perustanut kaksi ihanaa naista, Noora ja Reetta, jotka halusivat tuoda Helsinkiin uudenlaisen käsitteen itsepalvelukirpputorista. Myyntipaikoista ja tuotteista pidetään hyvää huolta, ja varmistetaan, että ne ovat myyntikuntoisia. Lisäksi parhaimmat second hand -tuotteet löytyvät nettikaupasta ja arvokkaampi tavara säilytetään holvissa. Parasta tässä on se, että Reloven ottama provisio menee kuukausittain vaihtuvaan hyväntekeväisyyskohteeseen!

 

 

Relove on kuitenkin paljon muuta, kuin pelkkä second hand -liike. Nimittäin sieltä löytyy super ihania sisustustuotteita, sekä pop up -nurkkaus, jossa uudet brändit esittelevät tuotteitaan. Myymälän kaikki rekit ja esillepanot ovat visuaalisesti tarkkaan mietittyjä, ja koko myymälässä henkii skandinaavinen luksus pienellä boheemilla twistillä! Rentoa, mutta kuitenkin tyylikästä.

Lisäksi Relovessa on ihastuttava kahvila, jota pyörittävät tehokaksikko Maria ja Iida. Kävin liikkeessä ennen avajaisia, jolloin kahvila ei ollut vielä auki, mutta odottelen kovasti pääsyä sinne raakakakulle ja smoothielle!

 

 

Ensi viikolla vietetään kansainvälistä kierrätysviikkoa, jonka kunniaksi tein kevätsiivouksen ja vein vähälle käytölle jääneet vaatteeni Reloveen! Minulla on siis oma myyntipaikka siellä ja myyn kaikki vaatteeni 3-20€ kappalehinnoin. Nyt on aika tehdä hyvää, kun tosiaan osa tuotoista menee hyväntekeväisyyteen. Tämän kuun provikat menevät Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle. Relovesta löytyy myös paljon merkkikamaa, ja mitä nopeasti katsoin, niin tosi paljon käyttämättömiä vaatteita. Myös omassa rekissä roikkuu osassa vaatteissa vielä hintalaput! (Olen huono palauttamaan vaatteita takaisin kauppaan ja osa on saattanut olla vain käytössä kuvauksissa.)

Relove on auki maanantaista sunnuntaihin, eli sinne voi mennä viihtymään mikä päivä tahansa! Ja nimenomaan viihtymään, sillä koko liike on aivan ihana (sanoinko jo?). Joka kerta kun kääntää pään, niin näkee jotain ihastuttavaa ja mielenkiintoista. Hyviä viboja ei täältä puutu!

 

 

// Such a cool new concept store called Relove! It's a mix of some vintage and second hand goods, some interior pieces, a little pop up corner, plus a lovely café, where they serve raw cakes and smoothies (and much more!). I highly recommend checking it out! 

 

RELOVE Sandelsinkatu 6, 00260 Helsinki.

 

 

Kommentit

AN79 (Ei varmistettu)

Vierailin tuolla ensi kerran toukokuussa 2016 sukulaiseni kehotuksesta. Uskomaton mesta ja hyvä musakin. Maistoin myös mangosmoothiea kahvilassa.

Kriselda
Kriselda

Eikö ollutkin ihan mahtava uusi konsepti! Mitäs pidit mangosmoothiesta? En ole vielä päässyt testamaan kahvilan herkkuja.

Kommentoi