Reppu selässä ja elämä edessä. (+ Arvonta)

Kriselda
Kaupallinen yhteistyö: Verkkokauppa.com / Targus

 

 

Kirjoittelin hiljattain työviikostani ja viimeiset pari viikkoa taas ovat olleet aivan erilaiset. Toki jo ihan maantieteellisen sijainnin ja aikaeron takia - viimeiset live-terkut Nykistä!

Ennen reissua kävin lempikaupassani, Verkkokaupassa ja ostin reissua varten uuden objektiivin, iskun kestävän ulkoisen kovalevyn ja samalla tarttui mukaan Targuksen tietokonereppu.

Rakastan tilpehööriä ja Verkkiksessä voisi kulua useampi tunti tutkien kaikenmaailman vekottimia. Ihan parasta! Musta on myös aika jännittävää, että myymälästä löytyy spessuherkkuja ja sinne kannattaa tehdä pikku retki jo pelkästään sipsivalikoiman takia!

 

Olin jo pidempään kaivannut työ- ja koulureppua, ja kun sain Verkkokaupan markkinoinnista kyselyn, että haluanko kirjoittaa Targuksen repusta ja vielä arpoa sellaisen yhdelle lukijalleni, niin ei tarvinnut hetkeäkään epäröidä. Kuten mainitsin, Verkkis on yksi lempikaupastani ja hyvä reppu oli hakusessa. Win-win!

Targus myy tietokone-tillbehörejä ja itselläni on kyseisestä brändistä ollut vain hyviä kokemuksia. En olisi kuvitellut, että löytäisin juuri kyseiseltä brändiltä itselleni käyttislaukkua, mutta ihastuin tähän trendikkääseen Newport-malliston reppuun. Mallistoon kuuluu yhteensä kolme tietokonereppua ja löydät ne täältä.

 

 

Käytän paljon kangaskassia, mutta halusin tarvitsin nyt järeämmän laukun, jossa kalliimmat vehkeet pysyy kuosissa. Varsinkin tällaiselle rähmäkäpälälle reppu on aivan passeli, kun se on pehmustettu. Kassi muistuttaa pilottitakkia oranssin vuorin takia ja kultaiset yksityiskohdat tekevät siitä astetta edustuskelpoisemman. Jos ei muuta, niin ainakin itselle tuli heti ammattimaisempi fiilis tämä reppu selässä.

 

Reppu on myös organisointimestarin unelma, sillä repun ulkopuolella on kolme taskua (yksi edessä ja kaksi takana). Lisäksi sisäpuolella on sekä läppärille oma tasku että pienempi vetoketjullinen tasku. Jep, taskutaivas!

Omalla kokemuksella olen saanut tähän tilaihmeeseen mahdutettua 15-tuumaisen kannettavan, pari kirjaa, järkkärin jättilinsseineen, kovalevyn, matka-akun, passin, lompakon ja meikkipussin. Se on ollut täydellinen matkakumppani, kun ei vie lentokoneen jalkatilassakaan tilaa.

 

 

Ihan mielellään tällä repulla astelee asiakastapaamiseen ja, kun työviikot ovat mitä yllätyksellisemmät, niin reppu saa ergonomisuudesta plussaa!Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen (voit kommentoida mitä tahansa, kunhan jätät sähköpostisi :D) Arvonta on käynnissä myös Instagramissa ja arvon voittajan sunnuntaina 14.10.2018. Otan yhteyttä voittajaan henkilökohtaisesti.

 

 

Kuvat: Petra Wettenranta
Reppu: Targus/Verkkokauppa.com
Neule: Rosemunde/Dots...
Housut: Dante/Dots...

 

Lue myös:
Työviikko mun kanssa
Tunnista omat rajasi

 

Kommentit

Jenksu (Ei varmistettu)

Verkkokauppa on myös mun lemppari haahuilupaikka. Harvoin (lue ei ikinä) lähtee tyhjin käsin

Anu6746745753 (Ei varmistettu)

Hienoja laukkuja

Elliiw (Ei varmistettu)

Ihana laukku!

RiikkaHoo (Ei varmistettu)

Oi, tuo reppu olisi aikalailla täydellinen ensi kesän Euroopan matkaa varten

emsie (Ei varmistettu)

Siis mä niin tarvisin repun! Kannan selkä vääränä opiskelu- ja työ- ja treenikamoja milloin missäkin kangaskasissa, olis jo aika päivittää vähän selkäystävällisempään laukkuun/reppuun.

Annafiinu (Ei varmistettu)

Mahtava reppu – tuollaiset, jotka nielevät sisäänsä vaikka mitä, ovat parhaita! Sopisi täydellisesti viikonloppureissuille.

Sarppa (Ei varmistettu)

Verkkokauppa on best!! Ja tuo reppu olisi ihan täydellinen kun kohta pitää ruveta kuljettamaan läppäriä töihin ja takaisin! :)

Nannileena (Ei varmistettu)

Olen täysin reppufani! Ei kipeydy hartiat ja huomattavasti helpompi kantaa kuin kassia kun kantaa välillä lasta paikasta toiseen.

MariaP (Ei varmistettu)

En omista edes minkäänlaista suojakoteloa, saatika sitten laukkua/reppua, macbookilleni. Ei vaan ole löytynyt sopivaa mistään ja sen vuoksi kone on kulkenut mukana hyvin harvoin, jossain kangaskassissa tms. Toi reppu ois täydellinen!

TanjaKe (Ei varmistettu)

Ei vitsit toi vaikuttaa ihan täydelliseltä laukulta! Jos ei arpaonni suo, niin täytyypä yrittää hankkia reppu ihan itse:)

Pate (Ei varmistettu)

Itellä on kans etsinnässä laukku/reppu (mieluiten reppu), jossa olisi helppo ja mukava kuljettaa läppäriä mukana. Tämä olisi ihan passeli siihen!

A.S. (Ei varmistettu)

Näyttää hienoja ja vaikuttaa kätevältä! Harvoin kannan läppäriä mihinkään, mutta olisi kuitenkin mukava omistaa reppu, johon sellainen mahtuisi. Yleensä käytän juuri reppua, mutta läppäri ei kuitenkaan oikein mahdu nykyisiin reppuihin, ja erillisen laukun kantaminen on turhan hankalaa. Tällainen olisi siis juuri sopiva.

saarahoo (Ei varmistettu)

Ihana reppu - tulisi kyllä niin tarpeeseen, kun töiden vuoksi läppäri kulkee mukana joka päivä! Ihanaa syksyä sulle Kriselda ja kiitos kun jaksat piristää meidän arkea näillä blogikirjoituksillas!

Salena (Ei varmistettu)

Ihana laukku ! Olisi niin käyttöä ! :-)

Hilavitku (Ei varmistettu)

Käytännöllinen ja kaunis reppu:)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kerrankin oikeasti tyylikäs reppu (tähän sydänsilmä emoji) :)!

peachypeach (Ei varmistettu)

Vaikuttaa täydelliseltä tilaihmeeltä - kätevää reppua etsimässä!

karkkisa (Ei varmistettu)

Ihana reppu ja kätevä, harvoin tulee samassa paketissa! :)

jannna (Ei varmistettu)

Ihanaa syksyä!

Läppärilaukulle-/repulle olisi tarvetta.

Henkkas (Ei varmistettu)

Wau kerrankin tyylikäs reppu tietokonelaukku valmistajalta!

Helena462 (Ei varmistettu)

Tää vaikuttaa kyllä tosi näppärältä repulta! Mukana :)

Katjuskainen (Ei varmistettu)

Näyttääpä hyvältä ja hyödylliseltä!

LadyB (Ei varmistettu)

Ihana reppu!

Kialiina (Ei varmistettu)

Reppu hakusessa, mainio vinkki!

Ooo (Ei varmistettu)

Ihana reppu, tulis todellakin tarpeeseen!

Sanna pee (Ei varmistettu)

Tätä reppua aloin metsästämään heti verkkokaupasta, kun sen instagramissasi näin ja tykästyin heti. Sopisi tietokoneen kuljetukseen yliopistolla täydellisesti

Tingeltangel (Ei varmistettu)

No nyt on hyvännäköinen reppu!

Liisamaaria (Ei varmistettu)

Toinen rähmäkäpälä täällä ilmoittautuu. Tietokoneeni on kokenut melko kovia kangaskassissa, joten kunnollinen reppu olisi todella järkevä hankinta itsellänikin :)

Sna (Ei varmistettu)

Niin kaunis reppu! Kun se ekaa kertaa vilahti instassa niin heti selvitin mistä saisin samanlaisen. Vielä en itselleni sitä ostanut joten toivottavasti arpaonni suosii. <3 p.s. Sipsihulluna yksi syy lisää kurvata verkkokauppaan.

jane65 (Ei varmistettu)

Tuolle olisi todellinen tarve!

VeeraKa (Ei varmistettu)

Niin hieno!

miffanjuhlat
Miffan juhlat

Siis tää olis ihan täydellinen! Roudaan tällä hetkellä läppäriä vaan kangaskassissa ja just puhuin töissä alkuviikosta, että pitäis kyllä ostaa joku vähän siistimpi läppärin vetävä laukku, jonka kanssa kehtais mennä ihmisten ilmoille. Mut reppuhan olis vielä parempi/käytännöllisempi. Oi että, oon nyt ihan fiilikfissä tästä! Voi kun arpaonni suosis, mutta jos universumi ei oo mun puolella, niin pakko varmaan lähteä haahuiluretkelle verkkokauppaan :D 

sannakk (Ei varmistettu)

Toi reppu on niin ihana <3

TeijaH (Ei varmistettu)

Olisipa käytännöllinen ja juuri nyt tarpeellinen!

SaraP (Ei varmistettu)

Näppärsti repuksi selkään heitettävä läppärikotelo olisi toimistolle fillaroivan asukriiseilijän pelastus! Hyvästi kaksi eri laukkua työmatkalle ja toimistolle.

Lotta.Maria (Ei varmistettu)

Ihana reppu! Osallistun!

JennaO (Ei varmistettu)

Ihan mielettömän tyylikäs reppu! Sopis mainiosti selkääni toimistolle.

Meliina (Ei varmistettu)

Onpa kivan näköinen!

tannttu (Ei varmistettu)

Onpas kivannäköinen, mukana! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Super kiva reppu! Kuljen itse arkena lähinnä pyörällä, jolloin korissa helisevät niin läppäri kuin kaikki muutkin tavarat. Pakko käydä tsekkaamassa Verkkokaupasta tämä kyseinen reppu! Kerrankin tyylikäs ja käyttöön soveltuva samassa paketissa

Hauve (Ei varmistettu)

Ihan mahtavia laukkuja! Itelläkin ollut etsinnässä mukava ja hyvän näköinen tietokonereppu :)

Peppilotta (Ei varmistettu)

Toivottavasti ehtii vielä arvontaan mukaan, sillä tuo ois aivan täydellinen reppu mulle!! Oon kans aikamoinen rähmäkäpälä, ja aina kun joudun kuljettelemaan läppäriä yms kalliimpia laitteita mukana luennoille ja töihin (ja vielä pyöräillessä) oikein ahdistaa että joku kerta niille käy vielä jotakin. Ja turvallisuudesta huolimatta toi reppu vaikuttais sopivan asuun kuin asuun!

Mukaan arvontaan on hienon näköinen ja varmaan käytännöllinen. 

Liisi222 (Ei varmistettu)

Ihana reppu! Tulisi käyttöön. :)

Heidi P. (Ei varmistettu)

oih, tosi käytännöllinen malli ja sopii hyvin yhteen mun työtyylin kanssa, jos voitan.

Kommentoi