Retro vibes

Kriselda

Pusero Marimekko // Takki Levi's // Aurinkolasit Karl Lagerfeld

 

En tiedä mikä mielenhäiriö mulla on, mutta ensimmäistä kertaa ikuisuuksiin mulla on päällä jotain muuta kuin mustaa tai harmaata. Kaiken lisäksi mulla on päällä printtiä. En tiedä johtuuko tämä mielenhäiriö rakastumisesta, auringonpaisteesta vai siitä, että nyt on jo maaliskuu ja kevät on täällä!

Ihastuin tähän Marimekon silkkipuseroon, en pelkästään ikonisen Unikko-printin vuoksi - joka on paitsi erittäin hip maailmalla - vaan myös silkin laskeutuvuuden takia. Jokanaisen vaatekaappiin kuuluu täydellinen statement-silkkipusero, joka säväyttää asun kuin asun!

Näin heti mielessäni, että olisin pukenut puseron sinisten farkkujen kanssa, mutta lopulta oma-musta-persoona voitti ja oli pakko tasapainottaa asua tutulla ja turvallisella ;) Leviksen oversized farkkurotsi (kyllä, poikaystävältä lainattu) sen sijaan toimi hyvin ja pyöreät aurinkolasit täydensivät retroviban!

 

Kuvat: Julia

 

 

 

Kommentit

Hanna K
Sunday Blondie

Ihana asu - ja ennen kaikkea ihana paita! ♡ Olen itsekin käynyt hypistelemässä Marimekon silkkipaitoja, mutten ole osannut arpoa kivointa, sillä tykkään kaikista :--D Vielä muutama vuosi sitten Unikko olisi ollut total turn off, mutta nyt printti näyttää taas raikkaalta!

Kriselda
Kriselda

Kiitos :) Ihan samaa mieltä! Unikko on tehnyt mukavan comebackin! Olen ihan rakastunut myös siihen mustavalkoiseen ruudulliseen printtiin. Decisions decisions... Olispa kiva kuulla, mihin silkki-ihanuuteen päädyt ;)

Hanna K
Sunday Blondie

Voi joo, sekin printti on ihana! Decisions decisions, todellakin... Pitäisi käydä ensin testaamassa, onko malli itselleni sopiva. Marimekon vaatteet kun ovat monesti niin reilun kokoisia – toivottavasti pusero istuisi kauniisti... :--)

Kriselda
Kriselda

Totta! Kunhan hartialinja on ookoo, niin tuo silkki kyllä laskeutuu kauniisti ;)

Adama Sofia (Ei varmistettu)

Tykkään niin paljon tosta paidasta ja kuosista ! Ihana keväinen :)

Kriselda
Kriselda

Kiitos ♡ Siis yllättävän fresh ja moderni, vaikka ei ihan heti uskois Unikosta!

Kommentoi