Rohkeudesta

Kriselda

 

Olin eilen ystäväni Hannan kanssa kuvailemassa Kaivopuiston edustalla ja ihana kevätaurinko näyttäytyi meille hetken aikaa. Juttelimme omista duuneistamme ja siitä, miten liian usein joudumme tilanteisiin, jossa olemme kaukana omilta mukavuusalueiltamme.

Omalta mukavuusalueelta poistuminen on epämukavaa. Päivästä toiseen elämme omissa kuplissamme, omien rutiinien ja velvollisuuksiemme parissa. Kuitenkin, itsekehityksen kannalta on välillä tehtävä epämieluisia asioita. On otettava riskejä, oli ne sitten pieniä tai suuria. 

 

 

 

Monet meistä turtuu, kun päässä pyörii pahin mahdollinen. Pelkäämme nolostumista ja häpeää, jos epäonnistumme. Käymme jatkuvasti läpi mielissämme entä jos -skenaarioita. Murehdimme etukäteen sellaista, mitä ei ole tapahtunut. Miksi? 

Hölmön ja rohkean välillä on hiuksenhieno ero. Rohkea ymmärtää epäonnistumisen riskit ja on valmistautunut siihen. Sen takia veneissä on pelastusliivit, laskuvarjoissa varavarjot ja avioliitoissa avioehdot. Kun on hyvä varasuunnitelma, voi rauhassa keskittyä onnistumiseen. Meidän on manifestoitava entä jos -skenaariot positiivisiksi. Entä jos onnistun? Entä jos minusta tulee paras? Kun keskittyy toivottuun lopputulokseen, se todennäköisimmin toteutuu. 

 

 

Neule GANT Diamond G  // Housut KappAhl // Kengät Adidas 

 

Kehotankin Sinua kokeilemaan kerran viikossa jotain uutta. Aloita pienillä jutuilla, oli se sitten uusi vegeresepti tai treffit sen söpön Tinder-matchin kanssa! Olemme kaikki erilaisia ja kaikilla toimii eri jutut ;) Tärkeintä on, että toivottu lopputulos saa sukat pyörimään jaloissa.

Ole siis rohkea ja kokeile asioita oman mukavuusalueesi ulkopuolella. Katumus siitä, ettemme tehnyt asioita silloin kun olisimme voineet, on paljon pahempi kuin epäonnistumisen pelko. Ehkäpä löydät uutta intohimoa elämääsi tai kenties opit itsestäsi uusia puolia. Yks elämä!

 

  

Kuvat: Hanna Toivakka

 

 

 

Kommentit

Jenni New life (Ei varmistettu) http://newlifebyjenni.blogspot.fi/

Ihana tuo neule!

Kriselda
Kriselda

Kiitos, se on kyllä super ihana! Löytyy Gantin uuden Diamond G:n kevätmallistosta :)

Milla / Life as I know it (Ei varmistettu) http://lifeasiknowit-milla.blogspot.fi

Voi apua miten ihastuin tohon neuleeseen, aivan täydellinen! Muutenkin tosi kauniita kuvia ja hyvää pohdintaa, toi on niin totta, että pitäis vaan uskaltaa tehdä jotain niiden asioiden eteen, minkä edes jollain pienellä tasolla toivois tapahtuvan. :) Muuten ei voi unelmia saavuttaa!

Kriselda
Kriselda

Voi että, kiitos! :) Unelmien saavuttaminen vaatii kyllä sen, että menee sen oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Muuten ei tapahdu kehitystä. Itse ainakin opettelen ballsien kasvattamista vielä tässä; pitää olla munaa, jotta saa asioita aikaseksi ;D

P.S. toi neule on i-ha-na. 90% Villaa ja 10% cashmereä! Niin lämmin ja pehmeä.

Kommentoi