Saturday Sorbets

Kriselda

 

 

Festareiden jälkeinen elämä on ollut haastavaa, etenkin kun oli juuri päässyt vauhtiin ja kesän makuun! Syksy lähti viime viikolla toden teolla käyntiin, joten mikäs sen ihanampi tapa viettää iltoja, kuin pikku hemmottelujen parissa. Idea itsetehtyyn sorbet-jäätelöön lähti näistä Vichyn ihanan tuoksuisista suihkugeelistä ja vartalovoiteesta.

 

Mansikka-mango sorbet

300 g pakastemangoja 

kourallinen pakastemansikoita

2 dl kookoskermaa (jääkaappikylmää)

1 rkl palmusokeria

 

Ohje: Surauta kaikki ainekset keskenään sauvasekoittimella tai blenderissä. Kaada kippoihin ja laita vielä hetkeksi (noin 15-30 min) pakkaseen jähmettymään ennen tarjoilua.

 

Vichy Spa Shower -suihkugeeli & Aqua Sorbet -vartaloemulsio. 10/10.

 

Harvemmin menen sekaisin mistään vartalovoiteista tai suihkusaippuoista, mutta nämä Vichyn super herkullisen tuoksuiset tuotteet ovat tuoneet iloa arkeeni. Ne pienet jutut. Olen super neuroottinen hajuista ja uskoisin, ettei kylppärinkaapistani löydy yhtäkään kauneustuotetta, jota ei olisi valittu tuoksun perusteella. Kaikki lähtee tuoksuista!

Herkullisen tuoksunsa (sisältää mm. vihreää teetä, persikkaa ja vaniljaa) lisäksi vartalovoiteen käytettävyys saa minulta täydet pisteet, sillä se ei tahmaa ja se imeytyy iholle nopeasti. Kaunistavat ainesosat myös energisoivat jättäen ihon kimmoisaksi ja virkeäksi koko päiväksi! 

 

 

 

Kommentoi