Sitä hyvää!

Kriselda

 

Voi pojat. Kamppihengaus on nyt viety uudelle levelille, kun uusi ravintolamaailma Kortteli avattiin pari viikkoa sitten! Sieltä löytyy vanhoja suosikkirafloja, kuten Story, Hoku ja Sandro. Sekä paljon uusia ja mielenkiintoisia ravintoloita.

Kauppahallin Storyssa on tullut käytyä lähes viikottain, joten toinen uusi ravintola on ollut turvapaikkana uudessa ravintolamaailmassa. Myöhäisistä lounaista on ollut luonnollista jatkaa suoraan after workeille ostoskeskukseen rakennettuun lauttaan, uuteen Bar Cóniin. Siellä on istuttu jo useampi ilta, joten taitaa olla turvallista sanoa, että tästä on tullut uusi olohuoneeni. Paikasta löytyy mielettömiä vermuutteja, joka on täydellinen drinkki tähän talveen.

Laajempaa ravintola-arvostelua en Korttelista lupaa (vaikka sen haluisin tehdä!), mutta sen sijaan lupaan ainakin esitellä omia lemppareitani! Eli ainakin vain hyviä juttuja.

 

 

Koska sharing is caring, niin ensimmäisenä on hehkutettava Storyn uutta vegeburgeria. Olen ehkä aikaisemminkin hehkuttanut sitä, mutta Korttelin versio on eri kuin Kauppahallissa. Hävettää myöntää, mutta olen nyt kahden viikon sisällä syönyt kyseisen annoksen neljä kertaa. Patisserie Teemu & Markuksen sämpylän välistä löytyy puuhiiligrillissä grillattu portobellosientä, kasviksia ja herkkusienimajoneesa. Kombo on niin suussa sulava, että en ole vielä maistanut tätä parempaa burgeria missään! Niin hyvää se on, että voisin syödä näitä kaksi putkeen, mutta en kehtaa.

Storyn listalta löytyy muitakin klassikoita, kuten iki-ihana lohikeitto - ja sinisimpukat! Nam. Myöt lihaisat annokset, kuten lammasburgeri ja Reuben-leipä ovat saaneet kehuja. Story ei kyllä ikinä petä.

 

Bar Cónin lautta. 

 

Ruoka on ehdottomasti yksi lempiaiheistani ja hyvä ruoka tekee aina onnelliseksi. Huono safka taas on viimeinen asia, josta ihminen haluaa maksaa. Se tekee olon super kurjaksi, sekä henkisesti että fyysisesti.

Korttelista löytyy varmasti jokaiseen makuun ne omat suosikit ja ambienssi täällä Kampin femmassa on ihan uudenlainen! Olen säästellyt, enkä ole vielä käynyt testaamassa kaikkia uusia rafloja. Tuleva vuosi enteilee hyvää, mitä lounas-, after work - ja illallispaikkoihin tulee. Etenkin, kun blogitoimistomme sijaitsee alle minuutin päässä Kampin kauppakeskuksesta! 

 

Joko te olette käyneet Korttelissa? Löytyikö sieltä jo omia lemppareita?

 

 

 

Kommentit

Good vibes (Ei varmistettu)

Kerrankin löysin blogin jota kiinnostaa lukea, monen blogin kohdalla mielenkiinto lopahtaa tekstien kohdalla. Olet poikkeus x

Kriselda
Kriselda

Miten ihana kommentti! Kiitos!!! Tää kyllä pelasti mun päivän :)

Kommentoi