Stressihierontaa ja iltapäiväteetä

Kriselda Kämp-21.jpg

 

Petra viiletti viime viikon Helsingissä ja yes girlmäiseen tapaan meidän yhteiset työpäivät ovat usein aivan päättömiä. Sanotaanko näin, että aikataulut ovat vähän liian positiivisia. Tämmöisinä viikkoina päässäni pyörii vain yksi mantra: you can do anything but you can’t do everything.

Vietin koko marraskuun seesteisissä merkeissä neuloen ja leipoen, joten halusin tälläkin viikolla pitää kiinni zen-fiiliksestä. Tiesin myös, että Petra kaipasi tarvitsi pienen hengähdyshetken tähän loppuvuoteen, siispä päätin yllättää hänet rentoutumisella Kämpissä.

 

Tenniskuvausten jälkeen pyysin Petraa varaamaan 2,5 tuntia iltapäivästään “yes girl -strategiapäiville”. Suuntasimme Kämp Spa:han, jossa meitä odotti 50 minuutin hoidot.

Petra sai ESPA Personalised Facial -kasvohoidon. Tähän kuuluu syväpuhdistus, ihoanalyysi, kasvohieronta ja omalle ihotyypille valittu naamio sekä päähieronta. Tämä on täydellinen hoito, jos ei ole ihan satavarma, mitä iho juuri silloin tarvitsee.

Minä sain De-Stress-hieronnan, joka nimensä mukaisesti on suunniteltu vapauttamaan stressitilasta. Hieronta rentouttaa niska-hartia-jännityksen. Lisäksi kuumakivikäsittely tuntui varsin ihanalta, kun kehoni on ollut syväjäässä viimeiset viikot. Stressihieronta sopii hyvin sellaisille, jotka kärsii stressistä (hohoo), niskajännityksestä, kiireestä ja univajeesta.

Totesimme hoitojen jälkeen, että oltais voitu jäädä vielä toiseksi 50 minuutiksi hoitopenkkiin. Taivaallista oli!

 

Kriselda Kämp Spa.jpg

Kriselda Kämp-3.jpg

Kriselda Kämp-6.jpg

 

Hoitojen jälkeen meitä odotti Afternoon Tea -kattaus Kämp Brasseriessa. Luksusiltapäivätee pikku herkkuineen on ollut meidän haavelistalla jo iät. Ja sanonpa vaan, että tämä kannattaa kokea edes kerran elämässä! Olo oli kuin brittiläisellä prinsessalla, kun inkivääritee virtasi hopeisesta teepannusta ja maistelitiin skonsseja. Minä ensimmäistä kertaa ikinä.

Spa:n ja Aftenoon Tea:n yhdistäminen oli toimiva konsepti ja päätettiin, että tästä tulee yes girlin joulutraditio!

 

Mikäli Brasserien Afternoon Tea kiinnostaa, niin kannattaa kurkata Kämp Collection Hotelsin Juhlan Aika -joulukalenteriin tulevana tiistaina, 11.12.2018.

Joulukalenterista paljastuu muutenkin uniikkeja ja elämyksellisiä joululahjaetuja, joita kannattaa seurailla. Hello Kämp Spa -edut!

En valitettavasti voi paljastaa enempää mitä on tulossa milloinkin, mutta luvassa on tuntuvia tarjouksia, jotka ovat voimassa aina yhden päivän ajan klo 8.00 alkaen.

Jos olet kuten meikäläinen ja arvostat näitä pieniä luksushetkiä ystävän kanssa, niin pysykää kuulolla tuolla joulukalenterin sivuilla.

Vink vink myös poikaystävälle! Jos luet tätä, niin kurkkaile joulukalenteriin päivittäin. En pistäis pahakseni spa- tai ravintolalahjakorttia. Hehe.

 
Kämp Brasserie.jpg

Kriselda Kämp-12.jpg

Kriselda Kämp-18.jpg

 

Joko te olette päässeet nautiskelemaan tunnelmallisesta Kämp Spa:sta tai Brasserien iltapäiväteestä?

 

 

Hoidot saatu Kämp Spa:sta.

kauneus iho oma-elama mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *